Måndagen är äntligen slut

Varken barnen eller jag orkade gå upp i morse. Super trötta! Williams klocka ringde hur länge som helst så det ekade i hela huset. 
Varit en bra jobbdag, ska jobba över imorgon då en kollega ska vara ledig. Sedan på kvällen är det drömljus så då ska jag till örkelljunga och vara lyktvakt. 
 
Men det bästa är ändå att Dan förhoppningsvis kommer hem imorgon 💜💜💜. Så nu ska jag sova och få jobbdagen överstökad så jag kan vara med min älskling och barnen på kvällen 💜💜💜
 
Sov gott! 

Städsöndag

William väckte mig imorse och hade ficklampan igång på hans telefon. Jag sa att han fick släcka den så att han inte väckte Dan, då svarade han att Dan är ju inte här. Ledsen och förvirrad så kom jag ju på att han var nere i Lund. Men jag har iaf sovit gott inatt säkerligen dör jag trodde att han var hos mig. 
 
Vi var nere igår och hälsade på honom. Det är sjukt att man kan sakna någon så mycket fast jag träffade honom i torsdags morse. Han är bara nere en vecka i stöten men den veckan är tuff. 
 
Idag är det stöd som står på schemat hela dagen. Dan kommer förhoppningsvis hem på tisdag och jag vill inte att han ska bli sjuk så det är storstädning på gång. Jag vill ju ha honom hemma två veckor denna gången och förhoppningsvis i vaket tillstånd. Inte för att det kanske hjälper... Det hjälpte ju inte sist eftersom han blev sjuk av sina egna bakterier, men allt för att förhindra. 
 
Fem år tillsammans och jag trodde inte att man kunde älska en människa så mycket. Kärleken blir bara starkare för varje dag. Nyförälskelse känslan släpper inte och han är den bästa människan i världen. 
 
Sitter just nu och röker och 

Söndag och en ny vecka med nya tag

Ja imorgon är det då måndag. Barnen har varit hos sin pappa i  helgen. Vår bil har gått sönder suck, så den fick bli hämtad av bärgaren i fredags efter vi lämnat barnen. Men vi har i allafall haft en mysig helg med mycket bussåkande. 
Imorgon är det jobb som gäller, en av mina två långa arbetsdagar i veckan. Skulle hellre vilja vara hemma med Dan nu innan han åker till Lund igen, men jobbet kallar. Kan trösta mig med att jag slutar klockan 12 både tisdag och onsdag så hinner vi umgås iaf innan han åker till Lund på torsdag. 
Nu säger jag godnatt och hoppas på en bättre vecka denna gången. 

Gubben min är hemma iaf en vecka till

 

Energilös

Detta året har inte varit ett snällt år för oss. William fick sin diagnos autism. Sedan köpte vi hus och strax efter det så blev Dan uppsagd, han fick nytt jobb direkt men efter bara två veckor där så bröt han armen och var hemma i 9 veckor. Jag fick nytt jobb och sa upp mig från mitt. Tilde var på första möte på BUP och står i kö för utredning adhd. Jag fick droppfot och har en muskelsvaghet. Ungarna och jag började på ny förskola och skola. Allt verkade lösa sig då fick vi beskedet att Dan hade fått tillbaka sin cancer. 
Hela min värld vändes upp och ner. 
Han har nu gjort sin första cellgift behandling och mår självklart skit. De första dagarna bara sov han och var helt borta. Picc linen strula så han var tvungen att åka ner till Lund igen. 
 
Så hur mår jag då i allt detta kaoset. Här sitter jag med en cancersjuk sambo, en pojke med autism, adhd och trotssyndrom och en flicka med misstänkt adhd. Jag kan ju säga att jag inte mår så bra just nu. En jävla massa motgångar hela tiden och varje gång jag tror att nu NU är allt slut, då kommer nästa smäll så man inte hinner andas emellan. Jag är rädd, orolig, ledsen, arg. Alla känslor på samma gång. 
 
Det finns människor som går igenom livet med en silversked i munnen och kan bete sig hur illa som helst och så finns det människor som bara försöker överleva efter den ena smällen efter den andra.