Hallå ja

eftrrsom jag sov mycket igår så somnade jag sent inatt och vaknade vid halv 9 i morse. Tröttheten hänger kvar som ett moln över en och jag får bokstavligen tvinga mig till att göra någonting. Klockan är 11 nu och jag har hunnit med att vika tvätten från igår, diska och gjort lera till barnen. 
 
Tilde ska till förskolan imorgon, hon leker och studsar. Ingen feber och hostar nästan ingenting, men hon har blivit hes efter gårdagens hostande. 
 
William är i sitt essä som vanligt, full av energi och en känslomässig berg och dalbana. Han växlar från arg, glad och ledsen på en femöring. 
 
Idag är väl tanken att jag ska sätta mig ner och göra nytt schema med barnen, förberedda för semester och att de bara ska gå på fritids och förskolan 7 dagar till. Även förberedda att de ska till sin pappa på fredag till söndag samt nästa helg. Hela våra liv kretsar kring förberedelser och det är psykiskt påfrestande. 
 
Imorgon börjar jag jobba igen efter två veckors sjukskrivning. Lite blandade känslor inför det. Glädje att komma tillbaka och träffa alla underbara barn, föräldrar och kollegor. Ångest för att träffa alla underbara barn, föräldrar och kollegor. Rädsla för att jag inte ska orka vara där både psykiskt och fysiskt. Jag har med mig min ångest medicin i väskan och får ta den om behovet blir för stort. Rädsla för att bryta ihop igen och bara gråta. Min läkare tror att det ska gå bra att jobba eftrrsom det bara är 1,5 Vecka så får lita på henne. Men det är svårt när man inte orkar någonting här hemma och hur ska det då gå där?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback