Första dagen

idag var första jobbdagen efter sjukskrivningen. Det var en bra dag, men kände mig lite vilsen. Funderar på mitt yrkesval och om jag valt rätt yrke för mig eller om det är meningen att jag ska göra någonting annat. Många tankar som snurrar i huvudet på mig. 
 
Som vanligt när jag hämtade William så blev det något fel så det var en pojke med utbrott när jag hämtade tilde. Sedan hann så klart han sticka innan jag var klar med henne så då blev jag av med honom. Han visste att jag bara skulle upp till affären och köpa bröd till mellis tänkte att då har han kanske sprungit dit, men nix det hade han inte. Tänkte att han kanske sprungit hem och började bygga upp en plan i huvudet på om han inte var där så får jag leta där och där osv. Nästan hemma så ringer porttelefonen så då var han återfunnen. 
 
Det tar på energin att alltid springa och leta efter honom och undra vart han är någonstans när han sticker. Sedan har jag ju tilde oxå som då blir iväg dragen och orolig för sin bror. 
 
Jag var pigg efter jobb och kände att der var ingen fara, men så fort jag slutat och jag vet vad som väntar så blir jag så himla trött och ledsen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback