Tomhet

Många tankar som irrat rundor i mitt huvud ett bra tag nu och även fått mycket insikt i, vill skriva vem jag är men det blir fel utan mer vissa av mina egenskaper.
Jag träffade min kurator för första gången för några veckor sedan och efter en kvarts samtal med henne så frågade hon mig om jag hade en diagnos.
Det kanske jag har vem vet eller så beror det på yttre påverkan som gör att jag är som jag är. Tydligen så överfokuserar jag på allt jag tar mig an vilket stämmer rätt bra. Kan inte släppa saker och måste avsluta det jag gör innan jag kan göra någonting annat osv. Jag går rundor med en enorm oros känsla i kroppen från morgon till kväll och så har jag fått reda på av min läkare att jag har psykomotorisk oro.
Känns inte riktigt som att det är mycket som står rätt till i dette huvud. Höll nästan på att glömma, jag har inte alla mänskliga känslor som man tydligen ska ha. De mest primära finns men inte alla gråzon känslor ex. Besvikelse.

Detta är någonting som jag själv inte tänkt på, jo oron och det, men inte allt det andra vilket gör att jag självklart överfokuserar på allt jag gör.

Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med detta mer än att jag ville få ner det på "papper" i mitt sökande om vem jag är och hur ska jag handskas med mitt liv på bästa sätt antar jag. Känner mig för tillfället känslolös och trött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback