Denna j***a skolan

Idag kommer William till mitt jobb vid 11 och var väldigt upprörd vilket iof sig inte är ovanligt men när jag hörde vad de gjort då fick han vara kvar på mitt jobb. En halv timme senare så kommer en lärare och letar efter honom. Då hade William fått ett utbrott i klassrummet som de sedan mötte med att ta ut honom på skolgården utan ytterkläder och skor och låste dörren så att han inte kom in igen utan en lärare ute med honom!!! Va fin! Han är ett barn, vad han än gör så kan de väl inte låsa ett rymningsbenäget barn ute utomhus utan en lärare. När läraren som skulle hämta honom kom så tog jag min rast och fick till skola. För att hämta hans saker och meddelande att han kommer vara med mig på jobb resterande av dagen för jag ville inte ha honom där! Försökte komma i kontakt med rektorerna men de var inte där.

Biträdande rektor ringde mig senare på eftermiddagen och bokade ett möte till tisdag. Vet i sjutton vad jag ska säga eller göra. Och så tyckte hon dessutom att jag skulle avboka mina planer imorgon för att vara med William i skolan och ta hand om honom, då är det fanns bättre att behålla honom hemma. Jag tänker inte jobba med William gratis bara för att de är inkompetenta.

Jag har ledigt på fredagarna för att inte bli sjukskriven igen och för att återhämta mig. Vet knappt ut eller in längre. Hade jag kunnat hade jag behållt bägge ungarna hemma och haft hemundervisning istället. De hade lärt sig mer och mått bättre!
Finna kanske något bidrag man kan söka för det....


Kommentarer
Postat av: Anonym

ENJOY KARMA

Svar: Har inget med karma och göra. Karma kan inte avgöra att mitt barn har varierande behov som skolan inte kan tillgodose. Karma är något som drabbar endast mig och detta drabbar mest min son.
Veronica

2016-08-23 @ 05:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback