Första semesterveckan

Nu är första semesterveckan snart slut och vi har hittat på mängder med saker med barnen. 
På måndagen var vi på drakens lekland, tisdagen bjöd på Tosselilla med Dan's Pappa Rolf, onsdagen var vi och hälsa på Bopa, torsdagen var vi på hembygsparken och hälsa på Dan's Mamma Helene, fredagen var vi på väla och hälsade på min mamma, igår var vi på hembygsparken först och firade deras 80 årsdag med ansiktsmålning, ballongdjur, clown och utklädda människor i gosedjur dräkter efter det bar det av till kalas hos mamma där vi firade tom, Micke och Camilla. Idag har vi bara varit hemma under dagen och vilat upp oss och barnen har bearbetat alla intryck från veckan som varit. Senare på kvällen träffade vi Rolf och var på lekplats med barnen. 
 
En hektiskt vecka, men väldigt mysig. Med William går det upp och ner, men inga större utbrott utan flera mindre som man lyckats få honom på andra tankar eller busat bort så har det varit bra igen. Skönt!
 
Tildefisen har varit trött idag och lite extra känslig så det har ju varit en berg och dalbana med känslovågor. Inte lätt att vara henne idag när storebror har tetats. 
 
Älskar mina hjärtan!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback