mysig dag

Natten var kanske inte den bästa då barnen var Vakna längre stunder, men det har varit en mysig dag med någorlunda glada barn. De är inne i en väldig känslostorm just nu där de skattar, gråter och blir arga på en tioöring, men idag har varit en lite lugnare dag iaf. Efter att hela familjen duschat och fixat håret så begav vi oss till Randiz lekland i Kristianstad och åkte mängder med rutschkana. Det uppskattades, till och med jag åkte. Fast jag gillar inte det haha, det går alldeles för fort för min smak, men vad gör man inte för barnen hihi.
 
Just nu ligger jag i vår säng och väntar på att barnen ska somna så vi kan sätta igång tv:n. Skola och förskola börjar nästa vecka så måste komma in i rutinerna igen. Det vill säga ingen tv, inget sött och lägga sig i tid. Det e nog därför det har varit lite känslosamt här hemma eftersom vi inte har följt de enkla rutinerna. 
 
För en del låter det hårt för barnen att vara utan tv, men det fungerar här. Barnen får leka med sina leksaker och med oss istället. Att varva ner framför tv:n innan läggdags fungerar inte alls med dessa barnen. De får välja vars ett Youtube klipp i soffan innan läggdags och det är de nöjda med. Det blir deras mysavslut, eller varken bok om de hellre vill det. 
 
Imorgon åker julen ut härifrån, skulle gjort det igår redan egentligen men vi kom aldrig så långt. 
 
Nu ska ja se om barnen sover så jag kan ta fram dammsugaren och tvätta golven och lite sånt.
 

Älskar mina hjärtan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback