inre stress

Har en massa inre stress just nu känner jag. Panikångest attacker som avlöser varandra lite och en rastlöshet som heter duga. Tror det kan vara examensarbetet som sätter sina spår. Jag och Jessica har kommit en bra bit på vägen, men ändå så känns det som att vi ligger back. :-/ tror inte att vi gör det men ändå en jobbig känsla. Det e svårt att hitta forskning som vi behöver och för att inte tala om litteratur. Det står samma sak överallt med nästan exakt samma ord och det är svårt att få tag i förstahand källor. Men men på måndag är det nya tag som gäller och förhoppningsvis så har vi fått svar av vår handledare. 
 
För att prata om något roligare så har vi köpt lägenheten nu så nu är den vår hihi. Så nu ska här målas och fixas när pengarna finns :-).  
 
William har fått en assistent i skolan och dagarna för honom går upp och ner. Denna veckan har det varit rätt lugnt i skolan och han har inte fått några större utbrott så det är skönt. Här hemma har vi gjort en drastisk ändring som har förenklat för oss här hemma en smula. Tv:n är släckt hela dagarna så det betyder ingen tv för barnen. Låter kanske hårt enligt vissa, men det har resulterat i en markant minskning av utbrott och gladare barn. 
 
Tilde älskar förskolan just nu och hon gör mängder med kreativa saker som hon tar med hem. Alla hennes alster är som hennes små babysar :-). Hon leker med sina teckningar och målningar och igår kom hon hem med en present som var till oss. Hon hade ritat en blixten bil till William en prinsessa till mig och en hello kitty till sig själv :-).  
 
Dan min älskade pojkvän hjälper mig med otroligt mycket och är så förstående vid alla mina psykbryt och humörsvängningar. Dessa kommer nästan dagligen just nu känns det som, men med dan vid min sida så går de förhoppningsvis över snart. 
 
Älskar mina hjärtan!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback