livet leker

Har varit en hel del att göra på sistone. William har fått sina rör uttagna och han behöver inte dem längre så e numer utskriven från öronmottagningen :-). Jag har även varit på en hel del möten på förskolan och de satte en boll i rullning som kommer gynna William jätte mycket i skolan. De hade ansökt om en extra resurs till honom i skolan och förra veckan ringde skolans rektor mig och sa att han är beviljad assistent :-D. Skönt!! Ett orosmoment mindre. 
 
Med Tilde flyter allt på som vanligt :-) hon har inte gått på movicol nu på cirka 2 månader så jag hoppas det håller i sig så hon slipper en medicin :-). Just nu har de inga mediciner alls eftersom det e sommaruppehåll med dem, sen får vi ju se hur länge det varar :-). Jag själv kan ju säga att det e SKÖNT att slippa mediciner ett tag. 
 
För övrigt med mig så e det väl bra. Psyket går i vågor och kroppen vill väl inte alltid som jag, men med min bästaste Dan vid min sida så går allt hihi.  Just nu så jobbar jag som servitris, ett yrke jag aldrig gjort innan men det går bra :-). Det e bra att testa nya saker antar jag, det e iaf va Dan brukar säga till mig haha. 
 
Just nu är barnen hos Håkan. Han har dem bara varannan helg för tillfället så får vi se längre fram hur det blir. Det hänger lite på barnen i den frågan. 
 
Tror inte det är så mycket mer som hänt :-) . I september börjar jag skolan igen och går då in på min sista termin yey :-D så den 18 januari är jag färdigutbildad förskollärare hihi.
 
Älskar mina hjärtan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback