Trött och ledsen

När man tror att allt är bra och att allt håller på att vända så kommer ett jäkla bakslag..
Hänt en del saker som jag inte kan ta upp här men jag blir bara så himla ledsen och känner att jag tyvärr inte har ork att ta upp en kamp heller. Hade jag bara haft den orken så hade det sett annorlunda ut idag, men jag känner mig helt uttömd på energi och mår rent ut sakt jäkligt dåligt! Jag förstår inte hur svårt vissa saker ska vara och att det ska vara så svårt att förstå att allt hårda arbete som jag gjort går i bakslag och allt annat jag gjort försvinner sakta men säkert..
 
Igår var jag i skolan i Kalmar och oj oj vilken dag. Vi blev grupperade i våra grupper och vi fick en liten lapp där det stod vad för några föräldrar vi skulle träffa på vårt fiktiva inskolningssamtal och att jag kunde prata så mycket det visste knappt jag. Det kändes som att man gick igenom i huvudet allt vi lärt oss dessa åren, allt för att kunna svara på dessa föräldrars frågor så bra som möjligt. Det var super stressande haha.. Snacka om att man var tvungen att vara snabbtänkt. De tog ju inte upp det vi trodde att de skulle ta upp..  Roligt och väldigt lärorikt. Vi fick ett väldigt bra omdömme dessutom =)
 
Sedan på tåget på väg hem så ringde BUP mig angående William och de hade diskuterat tillsammans och kommit fram till att de ansåg att han var för liten för att komma till dem. De ansåg att jag skulle vända mig till BVC psykologen! SUCK där har jag ju varit och dessutom var det ingen psykolog utan en socialrådgivning med en socionomutbildad.... Men jag får väl göra det igen och höra samma sak igen om "nu är du ledsen och det får du lov att vara, men du får inte slåss". Jaja jag får väl ge det en chans.
 
Jag är inte ute efter att få en diagnos på William verkligen inte men jag vill ha de rätta verktygen för att möta honom på bästa sätt.. Men men!!!
 
Älskar mina hjärtan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback