Trött och ledsen

När man tror att allt är bra och att allt håller på att vända så kommer ett jäkla bakslag..
Hänt en del saker som jag inte kan ta upp här men jag blir bara så himla ledsen och känner att jag tyvärr inte har ork att ta upp en kamp heller. Hade jag bara haft den orken så hade det sett annorlunda ut idag, men jag känner mig helt uttömd på energi och mår rent ut sakt jäkligt dåligt! Jag förstår inte hur svårt vissa saker ska vara och att det ska vara så svårt att förstå att allt hårda arbete som jag gjort går i bakslag och allt annat jag gjort försvinner sakta men säkert..
 
Igår var jag i skolan i Kalmar och oj oj vilken dag. Vi blev grupperade i våra grupper och vi fick en liten lapp där det stod vad för några föräldrar vi skulle träffa på vårt fiktiva inskolningssamtal och att jag kunde prata så mycket det visste knappt jag. Det kändes som att man gick igenom i huvudet allt vi lärt oss dessa åren, allt för att kunna svara på dessa föräldrars frågor så bra som möjligt. Det var super stressande haha.. Snacka om att man var tvungen att vara snabbtänkt. De tog ju inte upp det vi trodde att de skulle ta upp..  Roligt och väldigt lärorikt. Vi fick ett väldigt bra omdömme dessutom =)
 
Sedan på tåget på väg hem så ringde BUP mig angående William och de hade diskuterat tillsammans och kommit fram till att de ansåg att han var för liten för att komma till dem. De ansåg att jag skulle vända mig till BVC psykologen! SUCK där har jag ju varit och dessutom var det ingen psykolog utan en socialrådgivning med en socionomutbildad.... Men jag får väl göra det igen och höra samma sak igen om "nu är du ledsen och det får du lov att vara, men du får inte slåss". Jaja jag får väl ge det en chans.
 
Jag är inte ute efter att få en diagnos på William verkligen inte men jag vill ha de rätta verktygen för att möta honom på bästa sätt.. Men men!!!
 
Älskar mina hjärtan!!!

min hemlighet

Med min viktnedgång är faktiskt bara motion och bra matvanor.  Nu är jag och barnen mjölkprotein allergiker så äter ju mycket havre produkter istället för den feta mjölken. Men vet inte om det har bidragit till någonting.  
 
Jag anser för att lyckas gå ner i vikt och stanna där och se sund ut så måste man ändra sin livsstil, det finns inga mirakel kurer utan man får Kämpa och det är ingen som dör av lite mer motion. Det stärker bara kroppen och hindrar den från att gå sönder eller o mitt fall gå sönder ännu mer. 
 
Älskar mina hjärtan!!!

Hänt en hel del på sista tiden

Jag har sagt upp min lägenhet och är nu sambo med mitt hjärta =). Vi har bott här i ca en månad nu, skönt att slippa flytta sina saker fram och tillbaka hela tiden som vi gjorde innan hihi.. Barnen har kommit in i att vara hos mig varannan vecka och Håkan varannan, de säger till och med till mig om jag hämtar dem på förskolan på Håkans vecka "nä, mamma det är inte din vecka".
Just nu flyter livet på och jag mår väldigt bra just nu =)
 
Barnen har fortfarande sina mediciner och Tilde har fortfarande spår av blod  och blandflora i urinen och läkarna står svarslösa =(. Tycker att jag gjort allt jag i min makt för att få henne bättre och följer alla läkarnas råd och det är ingenting som hjälper. Ska tillbaka om ca ett halvår så får vi se vad de säger då, var där i måndags.
Jag har även fått intyg på att hon inte får vistas i rökiga miljöer då detta försämrar hennes astma radikalt så nu hoppas jag att hon slipper den starka dosen astma medicin och blir bra där med.
William har fått en remiss skickad till BUP så nu får vi väl se när han får tid dit. Alla dessa läkarbesök är tyvärr ett nödvändigt ont. Så länge mina älskade hjärtan blir bra så hade jag kunnat gå genom eld för dem.. <3<3<3
 
Lite roligare läsning kan jag med bjuda på =) eller iaf roligt för mig hahah..
 
Jag och hjärtat har börjat träna tillsammans så beath 2014 här kommer vi hahah eller inte, jag hatar ju stranden =p.. 
 
Jag mätte mig idag så här är mina nya mått och de gamla från när jag började min viktresa =)
 

Mina mått den 9 april 2012:     -Idag 24 januari 2014:
Stuss:                  117 cm -     97 cm   =  - 20 cm
Lår:                      69 cm -    57 cm   =  - 12 cm
Höft:                    100 cm  -   85 cm   =  - 15 cm
Navelmidja:        104 cm -   83 cm   =  - 21 cm
Midja:                  85 cm -    67 cm   =  - 18 cm
Under byst:         82 cm -     75 cm   =  - 7 cm
Vaderna:             39 cm -    35 cm   =  - 4 cm
Överarmarna:     30 cm -     24 cm  =  - 6 cm
Byst:                    99cm   -    85 cm  =  - 14 cm
 
Totalt har 117 cm försvunnit från min kropp =p
Vikten från 9 april var ca 86 kg och idag väger jag ca 61 kg = - 25 kg
Som mest har jag vägt 92 kg så om man går efter det så har jag gått ner 31 kg =p