Fullt upp, men snart är det slut

Sitter just nu i skolan och väntar på Jessica som försovit sig =)...
Vi är inne på sluttampen på examensarbetet, ska vara inlämnad på söndag.. Shit va tiden går fort!!!
Känns som att det är hur mycket som helt kvar fast jag vet att vi är så gott som klara =).. Lite småjusteringar och lite sådant kvar bara.
 
Examen äger rum i Kalmars domkyrka den 16 januari och sedan börjar jag jobba i Helsingborg den 19 januari.. Ingen ro och ingen vila här inte hihi.. Men det är iaf skönt att allt bara löser sig för en.. Jag behöver inte gå utan pengar och allt bara flyter på.. Förhoppningsvis iaf.. Jag har en väldans restid, men eftersom jag måste börja på mitt körkort nästa år så löser det nog med sig.. Jag ska bara våga först!! Och det är inte lätt att ta sig förbi den rädslan, men med Dan vid min sida så ska det nog också gå bra <3....
 
Barnen är hos Håkan denna veckan, vi har gått tillbaka till varannan vecka igen och än så länge så fungerar det bra. =) Fast nu har vi byte på fredagar istället för måndagar för då kan barnen bo in sig och vi kan "börja veckan" med mys och bara umgås. När vi hade byte på måndagarna så blev det ju inget mys eller något, det vara bara hämta dem, ´hem göra mat och sedan dusch och allt annat som skulle göras innan läggdags.
 
För övrigt så har det nog inte hänt någonting speciellt. Barnen är goa och glada och går inte på lika mycket mediciner just nu så jag hoppas att det håller i sig.
 
Nu kommer snart Jessica så jag ska springa ut och röka så vi bara kan sätta igång med C-uppsatsen sen..=)
 
Älskar mina hjärtan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback