Händelserik månad <3

Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev. Denna sommaren har jag funnit en jätte bra vän, tyvärr förlorat henne igen, men funnit en helt underbar man <3
Håkan och jag ska skilja oss så han har flyttat till en lägenhet lite längre bort och så har vi barnen varannan vecka. Jag anser att det går bra iaf fast vi småbråkar en del jag och Håkan, men vi försöker iaf och det är det som räknas. Vi vill ju skiljas som vänner! Vi vill ju inte bara slänga bort 12 år utav våra liv. Jag älskar honom som en av mina bästa vänner!
 
Jag har en helt underbar pojkvän nu =) Vi blev tillsammans den 19 september så förhållandet är fortfarande inom smekmånadsperioden, men än så länge känns det jätte bra =p.. Jag är så himla lycklig med honom och känner att jag verkligen kan vara mig själv. Vi kan prata om allt och jag behöver inte dölja mina känslor för honom utan han finns där för mig. Fast jag gillar inte att min mur som jag byggt upp i så många år sakta men säkert rivs ner =/.. Det är skönt att vara med honom för vi är så himla lika och har aldrig tråkigt =) Vi behöver inte ens göra någonting och ändå är det inte tråkigt =p.. 
 
Barnen har smällt detta med Håkan och mig rätt bra. Tilde sa för ett tag sedan en sak som var både fint och lite sorgligt. Hon sa: Mamma ska bo där och pappa ska bo där borta, men jag och William är iaf tillsammans!.. Tyckte det var så fint. De tar verkligen hand om varandra de två <3<3<3 Mina älskade barn!!!
 
Nu ska jag få någonting gjort här hemma innan jag sticker och jobbar =)
 
Älskar min familj!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback