slappe dag med barnen och min fina Dan-Dan <3

Idag är en riktig slappe söndag! Kan vara skönt det med ibland hihi
 
Igår var vi hos Dans pappa, åt god mat och hade det super mysigt. =) Pojkarna spelade fotboll och Tilde och jag lekte björnen sover hhihi.. Barnen verkade trivas =P.. Dans pappa är verkligen en härlig man i sina bästa år hahaha. =p
 
Senare på kvällen blev det filmmys för mig och älsklingen. Vi såg den animerade filmen Epic, den var bra =)Fast fy va ont i magen man fick av alla de sötsaker man måste äta vet ni när man tittar film ;).. 
 
Imorgon ska barnen till Håkan efter förskolan och vara där till tisdag veckan efter eftersom jag ska till Kalmar på måndagen.. Fast jag ska ha dem på lördag för håkan ska på folkrace. 
Nu ska vi klä på barnen utekläderna för vi ska iväg och handla, tyvärr ett måste även i detta vädret.. 
 
Älskar min familj!!!

<3<3<3 Saknar mitt Hjärta <3<3<3

Här har vi mitt hjärta i egen hög person hihi <3<3<3
Han jobbar över idag så vi får väl se när han dyker upp, snart tycker jag iaf =p
 
Idag var jag på specsavers i Hässleholm för att se vad vi skulle göra med Williams glasögon. Den ena bågen hade knäckts från fjädringen eller vad de nu sa, men de satte bara glaset i en helt ny båge så där blev jag 325 kronor fattigare. Men vad gör det när han fick fina nya bågar som inte behövde tejpas ihop hahah.. Sedan var det dags att hämta medicin till barnen så där gick 400 kronor.. Dyra barn det här hahah =p.. 
 
Vad har annars hänt idag? hmm.. Jag har varit i skolan på grupparbete och föreläsning sedan har det bara varit de vanliga kvällsrutinerna. Ni vet alla vad jag menar ;).. Matlagning, duschning, mediciner, tandborstning, nattning, städ, tvätt. disk och sist men inte minst lite pluggning. 
 
Nu ska jag gå och kolla om barnen sover och gå ut och röka =)
 
Älskar min familj!!!
 
 
 

Händelserik månad <3

Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev. Denna sommaren har jag funnit en jätte bra vän, tyvärr förlorat henne igen, men funnit en helt underbar man <3
Håkan och jag ska skilja oss så han har flyttat till en lägenhet lite längre bort och så har vi barnen varannan vecka. Jag anser att det går bra iaf fast vi småbråkar en del jag och Håkan, men vi försöker iaf och det är det som räknas. Vi vill ju skiljas som vänner! Vi vill ju inte bara slänga bort 12 år utav våra liv. Jag älskar honom som en av mina bästa vänner!
 
Jag har en helt underbar pojkvän nu =) Vi blev tillsammans den 19 september så förhållandet är fortfarande inom smekmånadsperioden, men än så länge känns det jätte bra =p.. Jag är så himla lycklig med honom och känner att jag verkligen kan vara mig själv. Vi kan prata om allt och jag behöver inte dölja mina känslor för honom utan han finns där för mig. Fast jag gillar inte att min mur som jag byggt upp i så många år sakta men säkert rivs ner =/.. Det är skönt att vara med honom för vi är så himla lika och har aldrig tråkigt =) Vi behöver inte ens göra någonting och ändå är det inte tråkigt =p.. 
 
Barnen har smällt detta med Håkan och mig rätt bra. Tilde sa för ett tag sedan en sak som var både fint och lite sorgligt. Hon sa: Mamma ska bo där och pappa ska bo där borta, men jag och William är iaf tillsammans!.. Tyckte det var så fint. De tar verkligen hand om varandra de två <3<3<3 Mina älskade barn!!!
 
Nu ska jag få någonting gjort här hemma innan jag sticker och jobbar =)
 
Älskar min familj!!!