Vi är verkligen igång hela tiden =p

I onsdags var vi i Kristanstad för att William skulle göra hörseltest och de skulle kolla om rören satt som de skulle.. Allt såg bra ut och han hör som han ska .. Skönt=)... 
Efter det så åkte vi hem och hämtade Nemo och begav oss till Svedberga kulle och gick i skogen och hade picknick. William och Håkan gick på djurbajs jakt haha, jag kan ju ingenting sådant så det fick de sköta själva =). Tilde ville däremot inte vara med för hon satt och passade sin Nalle så inget troll skulle ta den hahahah.. Min söta flicka =p
 
Efter skogen bar det av till hamnen i Helsingborg och så gick vi där och tittade på båtarna och havet. Det uppskattades =).. Men än var ju inte dagen slut så då begav vi oss upp till drottninghög och gick i vårt gamla kvarter och var på två olika lekplatser. När barnen började bli trötta så körde vi hemåt, men väl hemma så piggnade de till så då gick vi till stora lekplatsen och Håkan och William sparkade fotboll och jag stod och tog fart på Tilde som gungade.. Sen var det ju bara kvällsmat, bada, medicinering, tandborstnig och nattning kvar haha.. 
 
Igår så pluggade jag in en del av det som jag missade på onsdagen så jag satt från 6-12 och blev nästan klar med allt =). Efter allt pluggande så ställde jag mig och gjorde pannkakor och packade med lite torkad frukt, vatten o.dyl. så bar det av till den stora lekplatsen i Klippan. =) Där stannade vi ett x antal timmar, sedan var det tänkt att vi skulle till hembygsparken men när vi kom till munka så regnade det så mycket och åskade och blixtrade så vi körde tillbaka till vårt härliga solväder haha.. 
 
Idag har vi varit hos Bella hela dagen (jag tog barnen lediga från förskolan). Hemma hos Bella har vi gjort mina skoluppgifter - laborationer med vatten. Det uppskattade barnen =) Kanske till och med Bella hahaha ;).. På kvällen så var vi ute och sparkade fotboll igen och var på lekplatsen.. 
 
På torsdag ska William pröva på att spela fotboll=p Han är stor nu ju hihi, vi får väl se hur det går=)
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback