Pluggat, pluggat, pluggat

Har suttit hela dagen idag och sammanfattat de föreläsningarna vi än så länge haft som handlar om naturvetenskap. På detta vis hoppas jag det blir lättare att plugga in allt till salstentan. Är uppe i 6 data skrivna sidor så det är ju arkant många mindre sidor hihi.. =) Sedan har jag pluggat på artlistan. Jag kan förklara 64 av 72 arter, men jag kan de nog inte om inte namnet står där haha.. det hade varit lättare om de hade haft namnen och bilderna så man bara skulle koppla ihop rätt art med rätt bild ahhaha..Men så lätt ska vi ju inte ha de.. 
Sedan har jag ju ännu fler föreläsningar med en annan gubbe som har med barnens lärande att göra som jag med ska sitta och skriva, emn vet inte vad jag ska skriva egentligen för han svamlar och hoppar så mycket i sina föreläsningar suck.. 
 
Idag när jag skulle gå och hämta barnen på förskolan låg det ett stoooort träd rätt över vägen som antagligt vält av blåsten, så mycket har det blåst här dessa dagarna=).. 
 
Igår var William på sin första fotbollsträning =) Det gick bra, han blev lite förvirrad, men det var inte så konstigt när till och med jag tyckte det var rörigt och oorganiserat. De var nog inte beredda på så många barn =)
Så på torsdagar mellan klockan 17-18 så är det fotbollsträning =p.. Vår stora kille!!!
 
Tildeloppan har antagligen (eller rättare sagt jag är hundra på att) hon fått urinvägsinflammation igen =( ... Vår fina donna får aldrig vara frisk..... 
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback