Gluten-negativt

Det svaret var både en lättnad och inte. Det hade varit tufft att ha både mjölkallergi och gluten intolerans i samma familj, men hade det varit positivt så hade det kanske kunnat vara en anledning till alla Tildes problem. 
 
Vi har ökat dosen movicol till två påsar om dagen, inte så lätt att få i henne kan jag ju säga men men hon gör det hon ska iaf än så länge.. Vi får la se vad som händer.. Lämnade nytt urinprov idag till odling så när vi får svaret så blir det antagligen en veckas pencillin då hon fortfarande har bakterier i urinen. 
 
Imorgon ska vi till öronläkaren med William, de ska kolla rören och göra hörseltest. Det kommer nog gå bra om han är sammarbetsvillig =), men det brukar han vara,,
 
Själv har jag fyra veckor kvar i skolan och denna kursen har vi så många föreläsningar hemifrån och så så att det verkligen känns som en distans kurs=) Rätt skönt så man hinner med ordentligt.. =) Jag kanske ska skriva vad det är för kurs med haha, det är mitt absoluta favorit ämne..... Naturkunskap.... eller inte.. Jag är så kass på det haha.. Hela dagen idag så har jag först lyssnat på föreläsning i ca två timmar sedan laborerat och läst en tredjedel av kursboken vi har till fredag. Imorgon får jag fortsätta laborerandet och läsandet samt skriva 2 sidor utifrån två frågor som ska komma från boken typ =/.. suck!! hhaha.. 
 
Nä nu får det nog bli en cigg sedan god natt!!
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback