Pluggat, pluggat, pluggat

Har suttit hela dagen idag och sammanfattat de föreläsningarna vi än så länge haft som handlar om naturvetenskap. På detta vis hoppas jag det blir lättare att plugga in allt till salstentan. Är uppe i 6 data skrivna sidor så det är ju arkant många mindre sidor hihi.. =) Sedan har jag pluggat på artlistan. Jag kan förklara 64 av 72 arter, men jag kan de nog inte om inte namnet står där haha.. det hade varit lättare om de hade haft namnen och bilderna så man bara skulle koppla ihop rätt art med rätt bild ahhaha..Men så lätt ska vi ju inte ha de.. 
Sedan har jag ju ännu fler föreläsningar med en annan gubbe som har med barnens lärande att göra som jag med ska sitta och skriva, emn vet inte vad jag ska skriva egentligen för han svamlar och hoppar så mycket i sina föreläsningar suck.. 
 
Idag när jag skulle gå och hämta barnen på förskolan låg det ett stoooort träd rätt över vägen som antagligt vält av blåsten, så mycket har det blåst här dessa dagarna=).. 
 
Igår var William på sin första fotbollsträning =) Det gick bra, han blev lite förvirrad, men det var inte så konstigt när till och med jag tyckte det var rörigt och oorganiserat. De var nog inte beredda på så många barn =)
Så på torsdagar mellan klockan 17-18 så är det fotbollsträning =p.. Vår stora kille!!!
 
Tildeloppan har antagligen (eller rättare sagt jag är hundra på att) hon fått urinvägsinflammation igen =( ... Vår fina donna får aldrig vara frisk..... 
 
Älskar min familj!!!

Vi är verkligen igång hela tiden =p

I onsdags var vi i Kristanstad för att William skulle göra hörseltest och de skulle kolla om rören satt som de skulle.. Allt såg bra ut och han hör som han ska .. Skönt=)... 
Efter det så åkte vi hem och hämtade Nemo och begav oss till Svedberga kulle och gick i skogen och hade picknick. William och Håkan gick på djurbajs jakt haha, jag kan ju ingenting sådant så det fick de sköta själva =). Tilde ville däremot inte vara med för hon satt och passade sin Nalle så inget troll skulle ta den hahahah.. Min söta flicka =p
 
Efter skogen bar det av till hamnen i Helsingborg och så gick vi där och tittade på båtarna och havet. Det uppskattades =).. Men än var ju inte dagen slut så då begav vi oss upp till drottninghög och gick i vårt gamla kvarter och var på två olika lekplatser. När barnen började bli trötta så körde vi hemåt, men väl hemma så piggnade de till så då gick vi till stora lekplatsen och Håkan och William sparkade fotboll och jag stod och tog fart på Tilde som gungade.. Sen var det ju bara kvällsmat, bada, medicinering, tandborstnig och nattning kvar haha.. 
 
Igår så pluggade jag in en del av det som jag missade på onsdagen så jag satt från 6-12 och blev nästan klar med allt =). Efter allt pluggande så ställde jag mig och gjorde pannkakor och packade med lite torkad frukt, vatten o.dyl. så bar det av till den stora lekplatsen i Klippan. =) Där stannade vi ett x antal timmar, sedan var det tänkt att vi skulle till hembygsparken men när vi kom till munka så regnade det så mycket och åskade och blixtrade så vi körde tillbaka till vårt härliga solväder haha.. 
 
Idag har vi varit hos Bella hela dagen (jag tog barnen lediga från förskolan). Hemma hos Bella har vi gjort mina skoluppgifter - laborationer med vatten. Det uppskattade barnen =) Kanske till och med Bella hahaha ;).. På kvällen så var vi ute och sparkade fotboll igen och var på lekplatsen.. 
 
På torsdag ska William pröva på att spela fotboll=p Han är stor nu ju hihi, vi får väl se hur det går=)
 
Älskar min familj!!!

Gluten-negativt

Det svaret var både en lättnad och inte. Det hade varit tufft att ha både mjölkallergi och gluten intolerans i samma familj, men hade det varit positivt så hade det kanske kunnat vara en anledning till alla Tildes problem. 
 
Vi har ökat dosen movicol till två påsar om dagen, inte så lätt att få i henne kan jag ju säga men men hon gör det hon ska iaf än så länge.. Vi får la se vad som händer.. Lämnade nytt urinprov idag till odling så när vi får svaret så blir det antagligen en veckas pencillin då hon fortfarande har bakterier i urinen. 
 
Imorgon ska vi till öronläkaren med William, de ska kolla rören och göra hörseltest. Det kommer nog gå bra om han är sammarbetsvillig =), men det brukar han vara,,
 
Själv har jag fyra veckor kvar i skolan och denna kursen har vi så många föreläsningar hemifrån och så så att det verkligen känns som en distans kurs=) Rätt skönt så man hinner med ordentligt.. =) Jag kanske ska skriva vad det är för kurs med haha, det är mitt absoluta favorit ämne..... Naturkunskap.... eller inte.. Jag är så kass på det haha.. Hela dagen idag så har jag först lyssnat på föreläsning i ca två timmar sedan laborerat och läst en tredjedel av kursboken vi har till fredag. Imorgon får jag fortsätta laborerandet och läsandet samt skriva 2 sidor utifrån två frågor som ska komma från boken typ =/.. suck!! hhaha.. 
 
Nä nu får det nog bli en cigg sedan god natt!!
 
Älskar min familj!!!