vi välkomnar snön med öppna armar

Eller inte :-\ snart april och det har snöat majoriteten av dagen, det gillar vi inte! Jag har ingenting emot vintern men den får hålla sig till sin egen årstid :-P.

Det var tur att Håkan gick ner till tvättstugan glas för att kolla om det fanns någon tvätt tid idag då vi hade fått för oss att vi skulle tvätta på söndag, men så var ju inte fallet. Idag kl 17 hade vi tid :-) skönt då vi inte kunnat tvätta nästan 3 veckor, våra kläder höll ju på att ta slut haha.
Blir jätte konstigt nu, hmm kan inte skriva på visa rader jaja nu ska jag sova så får skriva lite en annan dag istället :-P god natt alla!

Älskar min familj!!!


Imorgonpånästan

Göra Emma glad!

Får väl skicka iväg lite inlägg då Emma tyckte att jag bloggat för lite ;)
Detta är min viktresa från i somras till nu.. =)
Mina nuvarande mått är:
Byst- 88cm = -11 cm
U. Byst - 75 cm = -7cm
Midja - 69 cm = -16 cm
Mage . 82 cm = -22 cm
Höft - 88 cm = -12 cm
Stuss - 98 cm = -19 cm
Lår - 57 cm = -12 cm
Vad - 35 cm = -4 cm
Arm - 25 cm = - 5 cm

Bara tio veckor kvar till sommarlov =p

Ja det ni, ska bli så skönt att vila upp huvudet och bara vara med barnen i tre månader!! Våra älskade barn säger att de är för mycket på förskolan och när de själva säger det så är det ju så =(.. Jag försöker plugga på så mycket jag kan så jag kan hämta de tidigare eller ta de ledigt.. Som idag jobbade på som bara den igår så idag kunde jag ha älsklingarna hemma <3.. Men det är tufft att balansera allt.. Vi har än så länge tre läkarbesök bokade och fler kommer det inom det närmsta. Men sen lugnar det sig med Williams läkartider, Tilde vet vi ju inte hur långt det kommer gå =(. Men hon är stark våran tös. 
 
Det går bra i skolan känner jag, mycket att göra, mycket att hinna med, men jag får godkänt iaf. Jag är uppe i 97,5 hp poäng så så fort den uppgiften jag skickade in precis är betygsatt så har jag gått exakt halva tiden.. =) Tiden går så snabbt. Kan knappt fatta att det bara är 1½ år kvar =p.. Dessa två åren har gått snabbt. Nu får man ju bara hoppas att jag fortsätter få godkänt så jag kan fortsätta utbildningen. 
 
 
Williams första glasögon =p Han är så fin!!!
 
 
Tilde med sin påsk kvast och så har hon målat sig i ansiktet med brun tuschpenna haha <3 Finaste flickan i världen!