Mycket som hänt sedan sist

Kommer inte ihåg vad jag skrivit innan men det är bra med upprepningar har jag lärt mig i skolan. =)
 
William ska opereras nästa vecka på fredag. Då ska det sättas in rör. På Onsdag nästa vecka ska han kolla synen igen då han antagligen behöver glasögon. Inget av det här gillar ju William ska jag kanske påpeka. "Jag vill inte ha några jävla glasögon och jag ska inte opereras".. Vi kan inte ens ta upp det med honom förrän han blir helt förstörd. Han är jätte rädd och vi försöker förklara för honom men ingenting verkar hjälpa. 
 
Då går vi över till Fialotta. Tilde ska gå på pencillin fram till mars. Hon är inne på tredje veckan nu. Räknar neråt på dagarna kan jag ju säga då det inte är lätt att få i henne tabletterna. Hon spottar ut det som en fontän överallt.. Vissa daga är hon jätte duktig andra dagar är hon bara så trött på det, vilket jag kan förstå. Det är remiss skickad till att göra flödesmätning så nu väntar vi på den tiden. Har även lämnar nytt urinprov som vi borde få svar på denna veckan.. 
 
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. hmmm
William skrev Håkan häromdagen  *stolt mamma* med hjälp i hur vissa bokstäver såg ut men han har skrivit det helt själv=p.....
 
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback