Underkänd!

Men jag blev underkänd på något som jag absolut inte trodde jag skulle bli underkänd på.... REFERENSERNA... Jag har skrivit likadant i ett års tid för det är så vi fått lära oss och sedan kommer det en ny institution och då ska det inte vara så, så jag har precis suttit och ändrat på mina referenser och skickat in uppgiften igen.. =) Jag var ju ändå hundra på att jag skulle på U med tanke på att jag tyckte det var en väldigt svår uppgift och jag inte var ett dugg motiverad hahah.. Men min text det var godkänd iaf så det är ju det som räknas.. Så det jag trodde jag skulle bli fälld på klarade jag mig på, men sedan det jag var bombsäker på att jag klarat ja det gick ju inte så bra haha.. 
 
Igår var min älskade storasyster med familj här på kvällen=) Super mysigt var det, hon hade bakat med bullar till Håkan eftersom han faktikst blev gammal igår ;)... Min älskade gubbe =p... 
Sedan idag så har jag och barnen varit på barngympan, idag blev det Karlsson på taket tema =).. Det uppskattades av alla barn utom just våra då de var trötta och lite gnälliga.. men men alla har vi ju sådana dagar.. 
 
Efter det bar det av till min älskade pappa och Bodil som bägge två opererades denna veckan så fick ju pyssla om dem lite extra mycket =p.. Vi bjöd på tårta och de bjöd på pizza mmm smarrigt =). 
 
Sen innan vi körde hem körde vi genom helsingborg för att kolla på alla ljusuppsättningar. Det uppskattade barnen. Sen somnade ju William och Tilde på vägen hem så det var bara tills att bätra upp dem i sina sängar och ta av dem vinterkläderna =).. 
 
Nu ska jag se om jag kan få någonting gjort på min examinationsuppgift som ska lämnas in på fredag =/... Jäkla tur man har klasskompisar som påminner en annars så hade den nog inte kommit in i tid.. 
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback