Ont i knäet idag

Tränade igår och precis när träningen började så small det till i mitt knä. Jag skadade ju knäet för några år sedan när jag hoppade studsmatta hemma hos pappa. Jag kände det small till i knäet som om någonting gick sönder. Åkte till läkaren dagen efter där läkaren drog i benet och sa att det var menisken och att det skulle gå över om 4-5 veckor. Ett år tog det innan jag kunde böja benet ordentligt igen. Nu undrar nog många varför jag inte gick till läkaren igen, men alla som känner mig vet att jag bara går till läkaren när det är någonting akut. Det var Håkan som tvingade in mig till läkaren från första början. 
 
Men så small det ju till i knäet igen igår, men det går nog över av sig själv. Och skulle det mot förmodan inte göra det så får jag väl gå till en såkallad läkare. Fast det kommer bara vara slöseri med pengar tror jag. 
 
Denna veckan så flyttar barnens förskola in i den nybyggda förskolan så de är på samma avdelning just nu. Det finns bara saker på den avdelningen allt annagt är tömt =). Tur de inte har så många barn där denna veckan pga sportlovet. Barnen ser framemot flytten så det är roligt.. =).. 
 
Min skola har löst så att vi kan läsa nästa kurs ändå. De kom på att det var inte många elever som hade fått läsa den annars med deras höga krav haha.. Men men det är ju bara bra för min del.. Det betyder ju att jag kan fortsätta skolan. Usch blev så himla rädd där ett tag hahah.. Det är ju detta jag vill och skulle ju vara hemskt att behöva sluta när man bara har 1½ år kvar och en studieskuld på hur mycket som helst som jag  måste gå och betala i såfall utan att ha någon utbildning.. 
 
Nu ska jag fortsätta plugga.. 
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback