Only miss the sun when it start to snow

Min favorit låt för dagen heter Let her go av Passenger. Såå himla bra.. Den passar mig alldeles utmärkt idag!
 
Vi var och kollade synen på William förra veckan och han är översynt och har astigmatism. Astigmatismen har han ärvt utav mig då den visst var ärftlig. Så nu ska vi vänta på ytterligare en läkartid så vi kan få en remiss och så ska de kolla synen mer grundligt antar jag. William vill ha spindelmannen glasögon så det kan vi nog fixa till lilleman så att han blir glad=).. Han vill ju inte ha glasögon konstaterade han starkt till oss "Jag vill inte ha några JÄVLA glasögon".. hhahaha.. nänä, men nu ska du det gubben =).. 
 
Tilde har fått så mycket medicin i helgen då hon har blivit förkyld. Hon mår bättre nu men igår var det Airomir x3 på hela dagen, Flutide x2 (morgon och kväll), Movicol, Pencillin på kvällen, nässprej och alvedon. Tror vi fick med allt hon fick igår där.. Lilla donnan får ju sådant besvär med andningen när hon blir lite förkyld.. =(.. Hon fick ligga i min famn på balkongen insvept i sitt täcke så satt jag och sjöng för henne som jag brukar göra till William när han är sjuk. Kom på igår att jag och Tilde inte har någon rutin som vi brukar göra när hon e sjuk =(.. Jag ligger bara i hennes säng tills hon somnat som jag gör nästan varje kväll.. Iof sig så brukar jag ligga vaken hela natten och lyssna på hennes jobbiga andning. Rycker till med panik varje gång hon tystnar lite eller inte rosslar lika mycket. Sååå många nätter jag väckt Håkan för att han ska gå in och kolla till henne då jag själv inte vågar.. 
 
Våra älskade barn!!!!!! Jag älskar de såååå mycket och väcker Håkan rätt ofta för att han ska gå in och kolla till dom då jag inte vågar. William kommer alltid in till oss på natten och har han inte gjort det så får stackars Håkan gå upp och kolla till honom. Tilde sover för det mesta hela nätterna i sin säng men lilla minsta ljud hon gör så vaknar jag och så får Håkan kolla till henne. Jag är så rädd för att vakna och se att de inte finns mer så Håkan får gå in till dom.. Min största rädsla är att överleva mina barn eller att de försvinner. William har försvunnit från mig i två sekunder och det var de längsta två sekundrarna i mitt liv.. jag skrek i panik.. Tilde sitter alltid i vagnen då hon e min lilla latloppa, fast det är iof sig William med haha. Han vägrar gå hem från förskolan utan han ställer sig i den lilla korgen under vagnen och sticker upp huvudet mellan Tilde och den man fäller upp.. =).. 
 
Nu måste jag gå och sova!!!
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback