Nya förskolan

Barnen har ju flyttat ner till den nya förskolan nu.. Idag när jag kom och skulle hämtade William så fick jag reda på att han visst inte varit så snäll idag. jaha, vad hade han då gjort tänkte jag.. Då hade han och ett annat barn tagit alla saker som var i ena rummet och slängt allt i hörnan och känner jag william rätt så gäller antagligen detta möbler med, sedan hade de hoppat i det och ja jag vet inte allt. Iaf så resulterade detta i att väggen gick sönder (om det var tapeten eller en bula inåt det vet jag inte). Pedagogen var iaf inte glad. Sedan hade han ju skyllt ifrån sig och va de än sa så var det någon annan som hade gjort det. Sen ville han inte städa osv osv. Jag vet att han kan vara på sånt här humör jag fick ju som sagt smaka på det själv här om dagen när jag inte var med han och Tilde som en hök. 
 
Men det som retar mig är att hon säger detta med en väldigt nedlåtande röst till mig och att jag skulle ta ett snack med honom hemma och bla bla bla.... Hon älter och maler ett tag innan jag kan gå ut på gården och hämta William.. Jag vet att han kan vara så här och de vet att han kan vara så här. Jag vet även om att han inte fungerar  så bra i fria leken då han lätt blir uttråkad och då gör sådana här saker och om jag nu vet detta så borde de som faktiskt ibland träffar honom mer än jag gör veta detta så varför i hela friden låter de han då vara själv så länge som jag antar att detta gällde.. 
 
Jag försöker förklara för dem att på våren och sommaren blir William lite vårkänslig och då kan det hända en hel del incidenter.. Jag tycker jag tjatar till förbannelse för att sådana här saker inte ska behöva hända, men det känns som att det går in genom ena örat och ut genom andra.. Klart de blir upprörda att väggen redan e sönder efter bara 2 dagar där nere, men det hjälper inte att hacka på min uppfostran på William som oxå alltid kommer på tal.. "man måste vara konsekvent", "man måste ha regler"... osv.. Det känns som att den här pedagogen uppfattar mig som en väldigt fri människa som aldrig säger till mina barn och som har fri uppfostran och låter barnen göra vad de vill.. Det gör jag iaf verkligen inte, men jag väljer däremot mina strider.. Jag sätter inte precis igång och bråkar om någonting bara för att det ska så vara.. Våra barn får vara med och bestämma kvällsmat rätt ofta och då är man inte konsekvent visst enligt denna pedagogen.. suck!! Det var även hon som började bråka om mina skoltider.. Antingen så har hon någonting emot William eller så har hon någonting mot mig!
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback