Minskat sammanlagt ca 110 cm över hela kroppen..

De ni det är en del hahaha.. Tyvärr ser inte jag det själv i den bemärkelsen som alla andra, men jag jobbar på det iaf.. 
 
Tänkte sätta mig och studera nu när barnen sover, lägenheten är städad och gubben fortfarande inte är hemma, men jag läste bara uppgiften så blev jag trött haha.. Får nog ta det imorgon, fast skulle behövt börja läsa boken idag men men vi får väl se. Fick betyg på en uppgift idag, G! Så skönt det är när man slipper komplettera. Fick komplettera förra ju men fick G på den i fredags=). Nu ska vi bara se hur det går på de andra jag skickat in.. De har ju tre veckor på sig att rätta så man går ju på nålar hela tiden och varje gång någon i klassen säger att man fått ett betyg så får jag värsta klumpen i magen.. Det är ju så att om man inte klarar en kurs får man inte läsa nästa kurs, även om man får komplettera så är det ändå en magkatarr stress över det. Det är ju inte så roligt och stå där med en stoooor studieskuld och inte vara utbildad till någonting.. 
 
Idag hade vi kursintroduktion, föreläsning och grupparbete. Ingen mjukstart här inte  ;)... Nä det var en rätt lätt uppgift så vi var klara med allt rätt snabbt.. 
 
Igår var vi på Andys lekland i Kristianstad och det märks tydligt att William har blivit stor.. Han sprang och hjälpte Tilde komma upp/ner där hon själv inte kunde. Väntade på henne i trappan och åkte kana med henne.. Detta värmer gott i mammahjärtat kan jag ju säga. Och Tilde sprang och kallade på sin William så fort hon inte såg honom hihi.. Syskonkärlek till max!!!! Det märks så tydligt att de älskar varandra jätte mycket och det är så roligt att se =).. Klart syskon ska älska varandra men det märks inte alltid. Det är klart de kan bråka men de hittar på mer hyss tillsammans än vad de bråkar hahah.. De är så full i fan bägge två hhahhah.. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan tror jag och bara vara... Men först hitta fjärrkontrollen till TV:n... William och Tilde har nog lekt kurragömma med den haha.. William är så rädd att någon ska slå om när han tittar på sin älskade scooby dooh så han tar ju med kontrollen överallt han går.. 
 
Om ni inte har märkt det så är jag på ett väldigt bra humör för tillfället :p får se hur länge det varar.. känner mig så glad i psyket och det var LÄNGE sedan sist så nu får denna känslan gärna stanna iaf en vecka =)
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback