Hur jag orkar

Jag får frågan ibland om hur jag orkar familjelivet, studierna, träningen och att hålla i barngympan. Mitt svar till det är att träningen för mig gör så att jag orkar med alla sjukhusbesök och allt annat som har med familjen att göra, men träningen för mig gör även så jag kan få en paus i vardagen från studier och allt. Barngympan för mig känner jag inte är en extra uppgift då jag ändå ska dit med barnen och jag tycker det är roligt=). 
 
Mina vardagar ser nästan likadana ut allihop. Lämna på förskolan, studera, hämta från förskolan, vara med barnen och börja på middagen, Håkan kommer hem och jag sticker och tränar så fixar han medicinerna till barnen om jag inte hunnit göra det innan jag sticker till träningen. Kommer hem från träningen och sätter mig här vid datorn eller med skolböckerna och studerar. Skulle jag inte studera så sover jag mest troligast. Det som kan ändras är ju om vi har läkarbesök eller dyl. som vi haft nu minst ett i veckan sedan detta året började. 
 
Det är ju lite så i vår familj att när ett "problem" är "fixat" som Williams operation av rör i öronen så kommer ju nästa sak i hans fall ögonen. Ska in till Kristianstad nästa vecka och kolla synen på honom igen då han antagligen ska få glasögon. Eller vi hoppas att det bara är det. 
Tilde var på flödesmätning i fredags och det gick bra, hon gjorde även ultraljud på urinblåsan igen och det var med bra. Men ändå har hon fortfarande vita blodkroppar i urinen fast hon går på en låg dos pencillin. Känns som att det aldrig kommer lösa sig för henne=(. Hon har ju haft det så här i snart ett år och ingen vet vad det är för fel. 
Vi ska tillbaka igen i april, sedan ska vi till barnmottagningen i Hässleholm igen i mars.... Sedan får vi väl se vad som händer.. Tror inte riktigt de vet vad mer de ska göra... Sedan ska vi ju även på återkoll med William i mars/april... 
 
Det har även hänt en del personliga saker de senaste veckorna så ibland känner man sig bara så hopplöst trött... Det känns som att allt alltid drabbar oss. Jag vet att det självklart finns familjer som har det värre men just nu i detta läget så orkar jag inte tänka på alla andra i mina ögon just nu så har vi mycket. Hade de bara kommit fram till resultat som visade vad det är för fel. Varför har Tilde ont när hon kissar? Även med pencillin så är det inte bra, vad är det för fel? Varför har de inte opererat Williams öron tidigare så vi sluppit hela den biten samtidigt? Och hur skadad är Williams hörsel nu då de trodde han skulle ha bestående hörselskador? Och är det bara glasögon William behöver eller det är någonting annat?. 
 
Just nu har vi så många mediciner och salvor att komma ihåg så vi har medicinlappar överallt i köket och för att inte det ska räcka så måste vi hålla koll på när Tilde skötter magen och när vi måste öka movicolen och så vidare.... 
 
Nä nu ska jag gå och sova!! Mycket gnäll och frågor i detta inlägg men det får ni ta =)
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer
Postat av: Inge

Jag beundrar dig och Håkan som orkar med detta dag ut och dag in. Det jobbigaste är ju när barnen är sjuka och man inte får klarhet i vad som fatts dem, det tar ju mest. Att du/ni är starka har jag förstått av det du skrivit på FB, men en sådan styrka som du tycks ha så kan man inte annat än beundra er. Hoppas att det blir någon lösning på barnens problem så att ni kan få ha det lite lugnare

2013-02-06 @ 21:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback