Är det ett bakslag eller ett framsteg? =/

Var på CSK med Tilde i fredags för att göra en ny flödesmätning, de började med ett ultraljud på urinblåsan och då såg de att tarmen tryckte på blåsan så det kunde vara ett tecken på förstoppning högt uppe och det kunde bidra till hennes problem med urinvägsinflammationer och blodspår i urinen. Så hela helgen har hon fått KLYX (en varje kväll) och så har de höjt movicoldosen till två påsar om dagen så på fredag ska vi tillbaka och se om det hjälpt. 
 
Förra veckan gjorde vi blodprov på henne för att kolla gluten, men jag har inte fått något svar ännu =/.. Hur lång tid kan det ta tro?.. 
Och sen igår var vi på BVC med henne så nu väger hon 15,8 kg och var 95 cm lång =).. Stora tjejen och så fick hon självklart en OK stämpel i rumpan hihi.. Hon kan ju så mycket redan och pratar jäääätte mycket så det var inga konstigheter. 
 
Jag sitter just nu med min examinationsuppgift som ska vara klar till måndag och jag sitter fast!!!! Jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva =(... Jobbigt när man har så mycket att göra alltid och så kommer man ingenstans =(.. Men det släpper förhoppningsvis snart kanske.. 
 
William har varit trött på att gå till förskolan "Måste vi till dagis idag? pappa jobbar länge, du går i skola mycket, vi är på dagis jätte mycket".. =( Mammas lilla gosse!!! Jag hade de hemma två dagar förra veckan och gick och hämtade dem tidigare igår, men känns inte som att jag kan göra mer än det då jag börjar komma lite back i skolan känner jag =(.. Men det är bara ca 6 veckor kvar sedan är vi lediga i 3 månader och bara kan vara, inga måsten eller någonting.. <3<3<3
 
Nu måste jag försöka få upp min motivation till detta arbete!!
 
Älskar min familj!!!!! Ni betyder allt och mer för mig'!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback