Ångest och ett sååå dåligt samvete

Idag är verkligen ingen bra dag för mig. Har en sådan ångestkänls i kroppen och ett så dåligt samvete gentemot barnen. Emellanåt känns det som att jag inte känner mina barn. De är så ofta i förskolan och så långa dagar och alla säger till mig att jag inte ska må dåligt över det för allt jag gör gör jag för barnens skull, för deras och vår gemensamma framtid, men hur kan jag göra det för barnens skull när jag knappt träffar dem? Borde det inte vara viktigare att vara med dem här och nu istället för att bara få 2 dagar i veckan med dem? 
 
Det känns så hemskt att behöva svara alla läkare och andra med att personalen på förskolan säger bla bla bla. Men jag då? Vad vet jag om dem? Vad vet jag om vad de kan? Jag missar så mycket hela tiden i deras utveckling. Häromveckan så hade Tilde ritat sin första huvudfoting på förskolan! Var var jag någonstans jooo i skolan! Alla deras första saker känns det som att jag missar. Speciellt Tildes för hon började på förskolan 100% som en 14 månaders baby som knappt kunde prata =(.. 
 
Förstår inte hur jag ska orka ha det så här flera år till! Mina barn betyder så mycket för mig och ändå känns det som att de kommer sist i prioriteringslistan. Jag försöker verkligen att jobba in så mycket som möjligt i skolan för att kunna vara med dem och bara behöva tänka på dem, men det kommer nya saker hela tiden och jag har ingen ork att beta av det fort nog =´(
 
Jag älskar mina barn så mycket, men vet de om det? 
 
Älskar min familj!!!

AAAAHHHHH

Kommer för sjutton ingenstans i denna examinationsuppgift!!! Suttit och stirrat på datorn nu i flera timmar och skrivit typ tre meningar. Jag måste verkligen bli klar med denna uppgift!!!!! Det är så jobbigt när man blir totalt blockad och man vet att man har en tidsgräns på sig. Den måste bli klar snart och jag får inte fram någonting!

AAAAHHHHH

Kommer för sjutton ingenstans i denna examinationsuppgift!!! Suttit och stirrat på datorn nu i flera timmar och skrivit typ tre meningar. Jag måste verkligen bli klar med denna uppgift!!!!! Det är så jobbigt när man blir totalt blockad och man vet att man har en tidsgräns på sig. Den måste bli klar snart och jag får inte fram någonting!

Är det ett bakslag eller ett framsteg? =/

Var på CSK med Tilde i fredags för att göra en ny flödesmätning, de började med ett ultraljud på urinblåsan och då såg de att tarmen tryckte på blåsan så det kunde vara ett tecken på förstoppning högt uppe och det kunde bidra till hennes problem med urinvägsinflammationer och blodspår i urinen. Så hela helgen har hon fått KLYX (en varje kväll) och så har de höjt movicoldosen till två påsar om dagen så på fredag ska vi tillbaka och se om det hjälpt. 
 
Förra veckan gjorde vi blodprov på henne för att kolla gluten, men jag har inte fått något svar ännu =/.. Hur lång tid kan det ta tro?.. 
Och sen igår var vi på BVC med henne så nu väger hon 15,8 kg och var 95 cm lång =).. Stora tjejen och så fick hon självklart en OK stämpel i rumpan hihi.. Hon kan ju så mycket redan och pratar jäääätte mycket så det var inga konstigheter. 
 
Jag sitter just nu med min examinationsuppgift som ska vara klar till måndag och jag sitter fast!!!! Jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva =(... Jobbigt när man har så mycket att göra alltid och så kommer man ingenstans =(.. Men det släpper förhoppningsvis snart kanske.. 
 
William har varit trött på att gå till förskolan "Måste vi till dagis idag? pappa jobbar länge, du går i skola mycket, vi är på dagis jätte mycket".. =( Mammas lilla gosse!!! Jag hade de hemma två dagar förra veckan och gick och hämtade dem tidigare igår, men känns inte som att jag kan göra mer än det då jag börjar komma lite back i skolan känner jag =(.. Men det är bara ca 6 veckor kvar sedan är vi lediga i 3 månader och bara kan vara, inga måsten eller någonting.. <3<3<3
 
Nu måste jag försöka få upp min motivation till detta arbete!!
 
Älskar min familj!!!!! Ni betyder allt och mer för mig'!!!

Ändringar i mediciner

Jag pratade med Tildes läkare igår och det har blivit en del ändringar i hennes mediciner och vi ska göra några fler prover. Det första som vi ska ändra är hennes astma mediciner då hon behöver förebyggande astma medicin varje dag så nu ska hon gå på seretide mite som William gör morgon och kväll. Sedan har både William och Tilde fått en ny astma medicin vid sjukdom som heter endast Seretide, detta för att de ska slippa puffas så många gånger morgon och kväll. Men de ska ha kvar airomiren vid behov. 
 
Vi ska in och ta blodprov på Tilde för att kolla om hon är glutenintolerans för skulle det visa positivt så slipper hon förhoppningsvis movicolen då hon absolut vägrar att ta den. Känns ju mindre kul att tvinga henne varje dag och så är det ju bättre att ta reda på varför hon blir hård i magen än att bara medicinera. 
 
Sen när det gäller hennes urinvägsinflammationer så ska vi hämta remisser som vi kan ha här hemma så varje gång hon visar symtom på urinvägsinflammation så ska vi till VC så de får göra en odling och så ska hon ta pencillin två dagar varje gång. Läkaren ville sätta in så som Tilde har haft det nu med en låg dos pencillin i ytterligare 3-6 månader, men eftersom hon får svamp utav det så sa läkaren att det är dumt att behandla en sak för att få andra bekymmer med underlivet. Vilket jag kan hålla med om. 
Dessutom är jag inte så sugen på att ge henne mer pencillin då hon faktiskt har gått på det nästan varje månad i ett årstid. 
 
Sen nästa vecka så är det dags för en till flödesmätning på CSK för henne så hon har nog med bekymmer vår lilla donna. 
 
På detta året har de gjort x antal odlingar och urinstickor, ultraljud på njurarna, ultraljud på urinblåsan två gånger, flödesmätning en gång (två med nästa veckas), tagit en massa prover som resulterat i 7 rör blod från henne, pricktest, astmakoller. Allt detta har resulterat i x antal stora pencillinkurer, en lågdosad pencillinkur i 3,5 månad, mjölkfrikost, astma mediciner, svampsalvor, nya astma mediciner, ny pencillinkur som tas få dagar vid behov och så ska de kolla gluten. 
Hon har fått utstå mycket detta året =(..
 
Sen har vi William som har fått astma mediciner, nya astma mediciner, minst en gång i månaden öroninflammationer vilket resulterade i en del pencillinkurer, rörinopererat i bägge öronen (plus hål i trumhinnorna samtidigt), synundersökning som visade att han behövde glasögon. I maj ska vi in och kolla om rören sitter som de ska och om han hör som han ska och sedan ska vi in på en till synundersökning. 
 
Jag var på apoteket för ca en månad sedan och skulle slänga läkemedel, oj oj oj säger jag bara jag fyllde en halv plastpåse bara med gammal pencillin som barnen gått på under detta året...
 
Nä nu får jag fortsätta plugga så jag kan hämta barnen i en vettig tid. 
 
Älskar min familj!!!
 

en vecka utan pencillin

Det var allt Tildes kropp klarade av. Imorse spang och och kissa var femte minut igen så det var bara tills att ringa och få tid till hennes läkare i Hässleholm och sedan även till vårdcentralen då hon skulle lämna urin till odling osv. 
Och mycket riktigt så var det ju bakterier i urinen och fortfarande blod fast hon gått på pencillin i 3,5 månad... =( Men hon fick inte pencillin utskrivet nu utan fick en telefontid med läkaren imorgon bitti för han skulle höra hur natten varit och än så länge har det inte varit något bekymmer alls så hon slipper iaf pencillin ett par dagar till. Blev ingen förskola för hennes del idag, men William ville så gärna dit och jag måste ju plugga vare sig barnen är hemma eller inte och det är mycket lättare med bara Tilde hemma än två. Jag gör annars aldrig så för jag får så dåligt samvete, men men ibland så blir det så. 
 
Jag har precis pluggat färdigt det som jag har till imorgon så nu kallar sängen rätt högt. En nattacigg först bara.. 
 
Älskar min familj!!!