Nybliven faster!!

Ett stort jätte grattis till min Älskade storebror Bengt och Karin som fick en liten flicka igår (7 september) klockan 10:03. Hon vägde 4020 gram och var 53 cm lång... Jag är så super glad=)

Nederlag efter nederlag

Blir så trött på allting.. Tänkte att det skulle bli så skönt att komma tillbaka till skolan och allt skulle bli som vanligt med tji fick jag... Jag börjar skolan och Förskolan börjar krångla med tider. Jag pluggar 100% men de tycker att det räcker att ungarna e där 9-14 de dagar jag inte e i skolan. Det betyder att jag e hemma 9:30 måste gå igen 13:30 och ha i mig lite mat därimellan. vilket betyder att jag får plugga 3,5 h om dagen.. Det kallar iaf inte jag 100% studier. 
 
Vill de inte ha mina barn av någon anledning så kan de ju säga det så ska jag nog få dom omplacerade.. eller dom ska jag egentligen inte säga för det e Williams avdelning som klabbar. Tildes avdelning e jäätte bra och de förstår mig och de har inga problem med att ha ungarna där heltid som jag har rätt till.. 
 
Blir bara så ledsen!!!! Nu har jag bestämt att ungarna bara får vara på förskolan de få timmar jag e i skolan så får jag ha dom hemma resten av tiden och försöka plugga när de är upptagna och på kvällar och helger som jag blev tillsagd.. 
 
Älskar min familj!!! tillsammans är vi starka!!!