Kalmar idag =p

Jag vaknade imorse av att jag blev helt blöt på ryggen.. Ja ni vad är det som kan ha hänt.. Låt mig säga så här William låg bredvid mig i våran säng sedan resten får ni själv räkna ut... Det blev iaf en dusch för både mig och William halv 6 imorse.. =) Mammas lilla hjärta <3
 
Tilde vaknade vid 6 så det har varit full rulle här sedan dess.. =) 
Nu leker ungarna fint (än så länge iaf).. Och jag passar på att slänga iväg ett inlägg.. Har försökt skicka från mobilen men det har inte gått så därför blev det inget inlägg förrän idag.. 
 
I lördags så åkte vi till Linda med familj för vi skulle vara barnvakt ju=) Gick hur bra som helst, ungarna är så duktiga hihi.. Sov ju där till söndag sedan hem på söndag eftermiddag och bara vara.. =)
 
Igår så lämnadde jag ungarna på förskolan och så begav jag mig till helsingborg.. Vi skulle ha grupparbete där och eftersom alla hade förberett sig så bra så gick det snabbt och smidigt=).. Skönt med tanke på att det var jätte svårt att få in ett grupparbete denna veckan då vi alla hade en massa läkarbesök till både barnen och oss själva.. Men det gick bra iaf och det är ivägskickat så nu slipper vi tänka på det. 
 
Idag ska barnen lämnas vid 11 sedan bär det av mot Kalmar för min del. Ska vara i skolan i kalmar imorgon så för att slippa gå upp mitt i natten så är vi några tjejer som åker redan idag.. =) Ska bli så roligt att komma iväg och slippa tänka på alla måsten utan bara vara med dessa underbara tjejer och äta gott och snacka en massa.. =)..  Kommer hem imorgon kväll igen så får se hur det går för våra mammiga barn hihi.. <3
 
Måste komma ihåg och ändra ungarnas förskoletid på torsdag så Tilde ska till läkaren klockan 9:30. Så kommer lämna William klockan 9 och Tilde klockan 10 istället för klockan 8.. =) 
 
Nu ska jag packa så jag inte glömmer något=)
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback