Ta oss härifrån *sjunger*

Sitter just nu i skolan och försöker få någonting pluggat till tentan... Har skrivit samman alla ppt:erna så nu blev det 5 sidor istället för typ 50.. Nä inte riktigt men rätt många haha..
Det jobbiga är ju att jag inte vet om jag har tagit med rätt så att säga.. Det jag pluggar på kanske inte alls kommer på tentan.. Det som jag tycker är viktigt och aktuellt betyder ju inte att någon annan tycker det =)

Men jag är inte nervös egentligen jag tar det som det kommer.. får jag ett underkänt så gör jag bara om det=)

Tilde går på penicillin igen =(.. Fast i tablettform denna gången.. Kan ju meddela att det inte är lätt att få i henne de.. Men vi får kämpa vidare med det., Hon ska ju ta dom i 10 dagar och nu i början är det 9 tabletter om dagen sammanlagt i tre dagar sedan 6 tabletter sammanlagt om dagen i 7 dagar.. Sen är det ju remiss skickad så vi får väl se hur lång tid det tar.. <3

Pratade med Williams förskollärare igår och hon sa att det blir jätte jobbigt för William varje gång det är en ny aktivitet som ska göras. Han springer iväg och kan bli ledsen och arg och vill inte alls.. Hon sa att det är ofta som det blir att en personal är låst vid honom vilket inte fungerar eftersom det finns 17 andra barn och endast 3 pedagoger. Jag frågade om specialpedagogen hade börjat jobba ännu och att de kunde ta kontakt med henne om de tycker det inte fungerar.. Jag har ju själv stora bekymmer när jag ska hämta honom.. Han kastar saker på mig, drar mig i håret, river mig i ansiktet osv... Det är ju bara för att det blir som en ny "aktivitet".. Förskolläraren frågade om det var OK för mig om de tog kontakt med specialpedagogen varav jag svarade att det är väl en självklarhet.. William mår ju inte bra av detta och ingen av oss andra heller.. Det är ju bättre om han kan få någon form av hjälp eller personalen/jag kan få någon hjälp av hur vi ska bemötta honom så att det inte blir så fel för honom.. Jag vill ju bara att han ska må bra det är ju det allra viktigaste för mig <3

Jag tränade ingenting alls förra veckan då jag var i Kalmar och vissa pass var inställda.. =( Och denna veckan vet jag heller inte om det blir någon träning då mitt studsimatteknä inte vill som jag vill. Har bekymmer att gå upp för trapporna hemma.. Men vi får se om jag biter i det sura äpplet och tränar lite lätt ikväll på aerobicsen =)..
Vet att man inte ska men måste göra något vill ju inte gå upp i vikt igen.. Trivs så bra nu med mitt "gamla" jag hihi..

Nu måste jag återgå till kurslitteraturen....

Älskar min familj!!!


Kommentarer
Postat av: Inge

Tror det skulle vara bra för dig att träna lite lätt om inte annat så för att ha något annat att tänka på, lite roligare än att plugga. Du tycks ha tillräckligt med bekymmer så passa på att träna när du kan och orkar :)

2012-11-07 @ 12:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback