Svårt att hinna med allt

Var ett tag sedan jag skrev här, hinner inte rikitgt med allt som jag skulle behöva=)
 
Tilde slutade med sin penicillinkur i fredags förra veckan och på måndagen var det dags igen. På morgonen skrek Tilde när hon kissade igen.. Fick tag i Barnmottagningen på Onsdagen och fick en tid till fredagen (igår). Natten till fredagen så skrek William halva natten för att han hade ont i örat.. =(.. 
 
Missade VFU igår helt eftersom jag även skulle till läkaren med William. 
 
Tilde har fått ett toalett schema då hon är hård i magen igen.. Den mjölkfriakosten hjälpte visst bara för stunden=(.. Nu ska hon sitta på pottan/toaletten i minst 5-10 minuter och vid bestämda tider. Detta för att hon inte känner om hon måste sköta magen förräns det är försent. Det kan vara detta som spökar med urinvägsinfektionerna då hon håller sig för länge med båda delar.. Hon ska även gå på movicol.. 
 
Läkaren tittade även på Williams öron då det är hans läkare oxå och han har vätska bakom den vänstra trumhinnan, den som är inåtvänd, men han hade ingen öroninflammation där. På den högra hade han däremot öroninflammation så hon ska skicka en remiss till att sätta in rör i öronen på honom då han har haft problem väldigt mycket med det. I natt vaknade han och skrek för att han hade ont i vänster öra.. Men nu är det ingenting. Han har så högsmärtgräns så för det mesta så är det att han får ont en natt eller knappt det och sedan har han inte ont av det längre. 
 
Bägge barnen har ju gått på jätte mycket penicillin, främst det senaste året. 
 
Det går jätte bra på min VFU, vill inte sluta =).. På måndag ska vi börja med projektet med dockorna. Vi introducerade dom nu i veckan och barnen har fått göra kraftkort och de är rätt förväntansfulla  =).. 
 
Nu ska jag gå och fortsätta städa, bläääää
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback