dålig på uppdatering....

Va roligt att du gillar min blogg Erica, tyvärr så händer det för mycket saker ibland och så tappar man gnistan med allt. Men jag kan göra en sammanfattning..=)

Jag har börjat röka igen efter 7 års uppehåll (förrutom några enstaka bloss då och då).. Får många kommentarer om det tyvärr inga positiva om man säger så hahah. Just nu mår jag bar av det och för de som inte röker så förstår de inte att det har en liten lugnande effekt. Iaf för mig. Jag kan koppla av lite...

Droppen som rann över var när Tilde började kissa blod för några veckor sedan. Hon har fått lämna nya urinprover för att utesluta så att det inte är fel på njurarna. De svaren borde komma nu i veckan.. Jag blev livrädd eftersom det var rätt mycket blod och vårdcentralen ringde in till Kristianstads sjukhus för att rådfråga dom om vi skulle åka in med henne pga mängden blod. Som tur va så avtog blödningarna på kvällen och hon slutade skrika när hon kissade dagen efter. Hon hade en kraftig urinvägsinfektion men eftersom hon hade äggvita och socker i urinen så måste det kollas upp.

Hela detta året har varit så mycket. In och ut från vårdcentralen var och varannan vecka med ungarna, mig själv eller Håkan.. Sen har man studierna som kan vara rätt stressande.

För tillfället är jag nere i en svacka och har inte mått psykiskt bra på några månader, jag har ju vissa bra dagar men sen händer någonting igen eller så kommer tröttheten in.. Jag och Håkan har haft det tufft just nu pga av olika saker. Jag pluggar 100 % för att sedan komma hem och ta hushåll och ungarna. Håkan har gått tillbaka till sådan han var när jag kastade ut honom första gången och jag orkar inte hålla upp allt. Han jobbar 100 % sedan gör han inte så mycket mer. TV är mer lockande än allt annat tyvärr.. Jag vet att han e trött och inte orkar, men det är väl jag med. Jag har nattpassen med ungarna, jag pluggar vissa nätter för att jag hämtar ungarna tidigare än vad jag egentligen kan från förskolan eftersom jag vill ha lite mer tid med dom än bara 2 timmar på kvällen..

Vi har varit mycket hos Emma den senaste månaden och det är såååå skönt att få lite avlastning med allt, men det är ju bara en tidsfråga innan man måste hem till röran igen. Jag hinner inte med allt och jag orkar inte allt. Man kan tyvärr inte vara stark för evigt..

Men nu är det snart sommarlov och då blir det kanske bättre. hoppas jag iaf.. En tajt budget, men det är vi ju vana vid sedan man vara mammaledig..

Varit på utvecklingssamtal på förskolan och de berömde William jätte mycket för att han inte är så bunden vid sitt genus. Han kan leka prinsessa med en lila prinsessklänning med flickorna för att sedan springa in till pojkarna och leka med tågbana eller vad det nu är de leker med för att sedan springa in och leka mamma, pappa, barn med flickorna.. Personalen hippas att det smittar av sig lite på de andra barnen så alla kan känna att det går bra att leka inne med flickorna och vara prinsessa utan att behöva tänka på sitt genus..

För några veckor sedan hade jag min första salstenta och det var mycket att plugga till den, men jag klarade mig iaf =)... Skönt att slippa göra om den..

En liten uppdatering iaf.. sen är ju det kanske på lite gott och ont men det är en uppdatering iaf =)

Älskar min familj!!!

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag har givit kommentar på min blogg :D kolla om du har tid :P

2012-06-03 @ 17:34:49
URL: http://tazanee.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback