12 timmar och fortfarande inte klar!!!!

AAAAAAHHHHHHHHHHH får panik.. Hur kan de säga att denna hemtenta bara ska ta 6 timmar... Måste de fortmulera sig så jäkla konstigt.. Tre frågor och svaret ska bara vara på 300 ord det e cirka ett halvt A4:a och ändå e man inte klar efter 12 timmar.. suck!!!!!

Vi fick den idag och den ska vara klar imorgon och hela klassen har suttit jätte länge med den...

Idag var jag hos barnmorskan och fick utskrivet ett nytt recept på mini pee. så nu kan vi sexa igen hahah.. nä riktigt så illa e det inte.. =)..

Var även och lämnade ett nytt urinprov till Tilde så nu får vi se vad svaret blir nästa vecka.. förhoppningsvis så e det bra... =/... '

Just nu så sitter min klasskompis Jessica här bredvid hon ska sova här till imorgon eftersom hon behöver låna mina böcker till tentan.. Trevligt, trevligt=)..

Nu måste jag fortsätta så jag kan bli klar idag!!!!

Älskar min familj!!!

Orolig för min lilla tös!

Jag kan inte låta bli att tänka att det kan vara någonting fel på lilla Tildes njurar =(...
Mår jätte dåligt just nu... Ska ringa vårdcentralen imorgon för de får kolla henne igen ang urinvägsinfektion. På förra testet sa de att den var borta men hon har börjat ta sig jätte mycket på vaginan igen så är rädd att den kommit tillbaka.

Sedan måste jag ringa BVC och prata med dom angående Williams lilltår.. De spricker jätte mycket och lätt undertill. Han får sådana djupa skåror som blöder och gör jätte ont.. Det var ca ett år sedan sist men nu har han fått det på bägga lilltårna..

Som sagt det ena efter det andra hela tiden.. Blir så orolig för ungarna och hela tiden är det någonting nytt... =(... Så här har det hållt på nu i flera måander.. Oturen började i augusti förra året och har fortsatt mer eller mindre hela tiden=(... Jag är psykiskt och fysiskt trött just nu och känner mig svag och vill bara krypa in i ett hörn med mina barn och bara hålla dom nära och bara gråta... Men jag måste vara stark, kan och får inte visa mig svag!!!! Jag är ingen svag människa och vägras ses som en sådan.. Men det är verkligen inte så lätt just nu...

Jag älskar mina barn över allt annat!!!!

Känns som att mamma är den enda som kan relatera sig någorlunda med hur jag känner eftersom hon själv mått dåligt under hela min uppväxt... Det är ingen annan som förstår mina tankar som hon gör och ändå så träffas vi inte så ofta och pratar nästan heller aldrig=(... Men jag hoppas att hon vet att jag älskar henne massor!!!!

Älskar min familj!!!Ännu ett bakslag ='(

Fick precis brev från Tildes läkare angående urinodlingen...... Hon har fortfarande kvar spår av blod i urinen och måste göra en ny urinodling.. Min stackars lilla tös.. jag mår så dåligt just nu.. Känns som att det ena bara avlöser det andra hela tiden..

Urinvägsinfektionen var läkt och det kan vara en eftereffekt av urinvägsinfektionen men man måste kolla upp det =(...

När jag öppnade brevet var jag tvungen att sätta mig ner.. Det är inte en droppe i mitt fall som gör att det rinner över utan det känns som att man försöker hälla upp ett fullt glas i ett redan fullt glas.........

Älskar min familj över allt annat!!!

<3<3<3William och Tilde <3<3<3

dålig på uppdatering....

Va roligt att du gillar min blogg Erica, tyvärr så händer det för mycket saker ibland och så tappar man gnistan med allt. Men jag kan göra en sammanfattning..=)

Jag har börjat röka igen efter 7 års uppehåll (förrutom några enstaka bloss då och då).. Får många kommentarer om det tyvärr inga positiva om man säger så hahah. Just nu mår jag bar av det och för de som inte röker så förstår de inte att det har en liten lugnande effekt. Iaf för mig. Jag kan koppla av lite...

Droppen som rann över var när Tilde började kissa blod för några veckor sedan. Hon har fått lämna nya urinprover för att utesluta så att det inte är fel på njurarna. De svaren borde komma nu i veckan.. Jag blev livrädd eftersom det var rätt mycket blod och vårdcentralen ringde in till Kristianstads sjukhus för att rådfråga dom om vi skulle åka in med henne pga mängden blod. Som tur va så avtog blödningarna på kvällen och hon slutade skrika när hon kissade dagen efter. Hon hade en kraftig urinvägsinfektion men eftersom hon hade äggvita och socker i urinen så måste det kollas upp.

Hela detta året har varit så mycket. In och ut från vårdcentralen var och varannan vecka med ungarna, mig själv eller Håkan.. Sen har man studierna som kan vara rätt stressande.

För tillfället är jag nere i en svacka och har inte mått psykiskt bra på några månader, jag har ju vissa bra dagar men sen händer någonting igen eller så kommer tröttheten in.. Jag och Håkan har haft det tufft just nu pga av olika saker. Jag pluggar 100 % för att sedan komma hem och ta hushåll och ungarna. Håkan har gått tillbaka till sådan han var när jag kastade ut honom första gången och jag orkar inte hålla upp allt. Han jobbar 100 % sedan gör han inte så mycket mer. TV är mer lockande än allt annat tyvärr.. Jag vet att han e trött och inte orkar, men det är väl jag med. Jag har nattpassen med ungarna, jag pluggar vissa nätter för att jag hämtar ungarna tidigare än vad jag egentligen kan från förskolan eftersom jag vill ha lite mer tid med dom än bara 2 timmar på kvällen..

Vi har varit mycket hos Emma den senaste månaden och det är såååå skönt att få lite avlastning med allt, men det är ju bara en tidsfråga innan man måste hem till röran igen. Jag hinner inte med allt och jag orkar inte allt. Man kan tyvärr inte vara stark för evigt..

Men nu är det snart sommarlov och då blir det kanske bättre. hoppas jag iaf.. En tajt budget, men det är vi ju vana vid sedan man vara mammaledig..

Varit på utvecklingssamtal på förskolan och de berömde William jätte mycket för att han inte är så bunden vid sitt genus. Han kan leka prinsessa med en lila prinsessklänning med flickorna för att sedan springa in till pojkarna och leka med tågbana eller vad det nu är de leker med för att sedan springa in och leka mamma, pappa, barn med flickorna.. Personalen hippas att det smittar av sig lite på de andra barnen så alla kan känna att det går bra att leka inne med flickorna och vara prinsessa utan att behöva tänka på sitt genus..

För några veckor sedan hade jag min första salstenta och det var mycket att plugga till den, men jag klarade mig iaf =)... Skönt att slippa göra om den..

En liten uppdatering iaf.. sen är ju det kanske på lite gott och ont men det är en uppdatering iaf =)

Älskar min familj!!!