Redo för våren

Tildes nya skor
Williams nya skor
Mina nya skor =p
Williams nya jacka, fast hans har en annan blå nyans =)

Tilde fick en jätte söt hatt med blommor på och William fick en bilar keps. Hittade tyvärr inga foton på de=)..

Nu e ungarna färdiga för våren.. Idag hade vi strålande solsken och mellan 13-15 grader ute=)

Älskar min familj!!!

Bra start, dåligt slut

Dagen började jätte bra, Varit i skolan och ungarna fick hänga med och vi jobbade på bra alla i gruppen. Resultatet blev bra=)..

Men nu känner jag mig ledsen och får ett psykbrott igen... suck!!!  men vad gör man åt det`?? jag ska lägga mig under täcket nu och hoppas att jag mår bra imorgon..

Älskar min familj!!!

trötta mig, suck ibland blir man så glad

varför håller ens man på att dö bara han får en fis på tvären medan man själv alltid ska kunna göra allt.. William går på pencillin och idag har jag varit i skolan och under tiden jag var borta skulle william ha medicin men nix det fick han inte.. suck.. Så nu måste jag väcka han sent ikväll för att han inte ska få medicinen för tätt.. Suck säger jag bara.. Helt orkeslös..

Denna måanden har jag haft typ 5 bra dagar och de har jag fått använda till att städa och de dåliga dagarna kommer tillbaka fort som fan eftersom han inte gör nåt!!!VG på min musiktentamen

Blev så glad när jag fick reda på att jag bara fått ett fel=)
Är inne i en bra period och just nu och allt flyter på så det e skönt.. Har precis skickat in min dramauppgift eller rättare sagt mejlat in den för där fanns inget forum så då får han skriva till mig om det e fel=) Sen håller jag på med musiken, men får inte riktigt ihop det till 4 sidor. e inne på fjärde sidan men måste skriva 2 tredje delar till.. hmmm men jag ska prata med min grupp på måndag så får se om de har någonting att tillägga som jag kan skriva haha.. tur det e ett enskilt grupparbete. =)

Jag ska göra mig klar för att hämta barnen från dagis så jag sliter mig från pluggandes nu så jag får hem mina älskade barn i en bra tid=)

Älskar min familj!!!

Nytt/gammalt kök!

Idag var vi och skulle tömma min mormors hus då hon inte kunde bo där själv längre=(..
Jag fick kökssoffan av henne som e ca 100 år gammal och när alla hade samlat på sig av både det ena och det andra så satt mormor och såg ledsen ut för hennes köksbord skulle slängas (som tillhörde soffan och var då oxå ca 100 år gammalt) så då tog jag det med så nu sitter jag med en kökssoffa och ett köksbord som gått i arv ett bra tag nu. =) Tog även en mjölkakanna eftersom det e så man vill minnas mormor som den bonde hon varit hela sitt liv=). Det blev en hel del till men jag kan inte rabbla upp allt här. Mormor tycker det e jätte jobbigt att lämna huset. det har ju varit hennes hem i nästan hela hennes liv. Det blir ju heller inte bättre av att gården har gått igenom 4 generationer=(.

Men men nu e det som det...

Idag har varit en bra dag för mig känner jag. Jag har spelat fotboll med william en timme i morse medan vi väntade på att de andra skulle komma. Vi har även hunnit med att leka kurragömma och tagen. Tilde sov på förmiddagen så då kunde jag ägna mig lite åt endast William, annars så hänger hon en i hasorna hela tiden.

Jag har inte känt  mig lika deppig idag så det har varit skönt=).. Men det har varit en hektiskt dag. Först till mormor, sedan till Linda, lasta av äta middag, hem till mig, lasta av, hem till Bopa hämta williams skor som vi glömde där i Onsdags, sedan hem och då tänkte vi ta en genväg men som vanligt blir genvägar senvägar så det tog en 1 timme att komma hem istället för 35 minuter haha.

Nu ska jag sova imorgon e det dop som gäller i Broby=)

Älskar min familj!!!

Vad försigår här inne?

Ja det kan man fråga sig ibland. Jag har kommit fram till någon sors "lösning" i skolan och just nu e det mina tre G:n: Glömma, Gå vidare, Ge en andra chans.. Så får vi se hur det tar sig. Jag orkar inte ha ännu mer negativitet hängandes över mig.

Jag har varit totalt nedbruten ett tag nu och gråtit nästan dagligen, men nu har jag inte tid med det så nu får jag ta tag i saker här hemma igen och göra som jag brukar fram tills det e dags för nästa psykbryt. Jag orkar inte hålla allt inom mig längre och låtsas att allt e bra fast det egentligen e ett jäkla kaos invändigt, men för mig e det svagt att gråta och svagt att säga att man inte mår bra. Och jag e INTE svag och vill inte vara i den positionen därav måste masken hållas..

Jag har velat fram och tillbaka om jag egentligen kan skriva hur jag mår här inne och jag känner lite att jag vet inte vem som läser detta jag vet bara att det e några få människor enligt statistiken och då kan jag lika bra skriva av mig här inne (speciellt eftersom jag inte har tod att träffa någon iaf för tillfället)

Nu ska jag börja jobba lite oxå så då har jag verkligen inte tid med något. Jag känner att jag måste hålla mig igång för att orka med och göra så dagarna går snabbare. Jag blir för det mesta rätt snabbt klar med skoluppgifterna så de håller mig inte sysselsatt den tiden jag känner att jag behöver.

Idag gjorde jag något som var väldigt länge sedan jag gjorde. Jag lekte tagen med William och Tilde och även om det bara varade i 15 minuter så var det ändå något som jag känt att jag inte orkat med innan.

Jag har en del i mitt bagage, en del saker påminner mig så mycket om hur min mamma var när vi var små.

Älskar min familj!!!