Ja vad kan man säga mer än Hej

Tildes läkare på VC ringde igår och sa att hon fortfarande hade blod i urinen och att de inte kunde göra mer, men jag har ju redan tagit saken i egna händer och pratat med lasarettet i hässleholm förra veckan så det ska ju startas en utredning och han sa att hör jag ingenting snart från dom så ska jag höra av mig till honom igen. En jätte trevlig läkare som jag hoppas få fler gånger.. Han sa att de i Hässleholm är duktigare på såndant här.

Ungarna fick sin astmamedicin i rättans tid för dagen efter var det helt täppt på dom.. FÖRKYLDA bägge två suck.. men oj så mycket lättare det har varit med medicin till dom. Det är inte lika långdraget som det brukar vara och de har varit relativt pigga ändå..Inte en massa hostande och andningsproblem.. SÅ SKÖNT!!!

Vi la blöjan för Tilde igår klockan 10 ca och hela dagen igår gick det jätte bra.. en olycka på hela dagen och nu i natt kissade hon på sig en gång och en gång i morse för att hon inte hann till pottan.. men sen har det gått utför hahaa.. hon har kissat på sig minst 5 gånger idag.. men det e heller inte så farligt tycker jag.. =) Vår duktiga kicka e så stor nu.. Vi får väl se hur detta går.. William kissade på sig i två veckor sen var han helt torr natt som dag.. =) Tilde e ju ett halvår yngre än vad han var eftersom han e född på vintern=) men det var ju bara förra året som han blev av med blöjan.. Han har varit blöjfri ett år och nu e det redan dags för den andre hihi.. Tiden går så fort.. =)

Älskar min familj!!!

Blandade känslor här

Varit på barn och ungdomsmedicinska på Hässleholms lasarett. Nu hände det saker fort som bara den. Vi hade fått en tid till Tilde för att kolla hennes astma. Och när vi ändå var där så sa hon att vi kollar William oxå eftersom han hade liknande problem. Så nu e bägga ungarna satta på astma medicin för ansträngnings och infektionsastma. Bägge ungarna har fått Movicol så de kan skötta magen utan smärta. Bägge barnen pricktestades, men det visade ingenting som tur va.
William är satt på Komjölksfrikost, de har även skickat remiss till öronläkaren då hans ena trumhinna är inåtvänd och det kan påverka hörseln.
Tilde har fått skickat en remiss för att kolla varför hon har blodspår i urinen. Läkaren sa att alla barn som kissar blod måste göra en grundlig undersökning.

Förstår inte hur svårt detta kunde vara för vårdcentralen och fixa. Hur har de kunnat missa Williams ena öra och varför har det inte hänt någonting mer med Tilde så att de kunde göra en grundligundersökning. Och varför har jag varit tvungen att kämpa i nästan 3 år för William för att han skulle få rätt hjälp.

Just nu har jag blandade känslor är så glad för att ungarna fått den hjälp de behöver och att efter så lång tids kämpande, men även så ledsen för mina  barn inte är 100% friska och att det blir mycket på en gång för min och deras del.

Nu e jag så rädd att williams höresel ska ha blivit drabbad och att det e nåt fel på Tildes njurar.. en hemsk känsla att bara sitta och vänta och inte veta något.

Älskar min familj så otroligt mycket!!!!

en dålig dag

Känner mig så nere idag.. =(
Det blir väl lätt så när man ser tillbaka på hur ens liv blivit och hur man egentligen hade önskat att det såg ut.. Idag sitter vi inklämnda i en liten trea med två barn, hade varit så skönt med ett hus där man slapp alla trapporna och ungarna kunde gå ut och leka när de ville.. nu blir det ett helt projekt varje gång de ska ut.

Vad har egentligen jag åstadkommit med mitt liv.. Jag har ingen fast tjänst har aldrig haft för jag snubblar alltid vid mållinjen, min utbildning jag har i grunden e inte värt någonting då ingen vill ha barnskötare längre. Jag flyttar på grund av jobb och då försvinner alla ens vänner för det blir för långt att åka och sedan när man hittat nya vänner då e det dags att flytta igen. Känner mig så jäkla ensam här. Jag e van att alltid ha folk omkring mig och i dagens läga har jag ungarna.. Inget fel med det verkligen inte men jag saknar vuxenpratet/vuxen umgänget. Jag e inte van att bara vara själv och inte ha någon. Under hela min uppväxt har jag haft min stora familj med 4 syskon. sen hade jag ju håkan och en massa vänner under senare delen av skolan, sen jobbet fullt med människor. Sen fick jag barn och alla försvann... Så nu sitter jag här i min ensamhet i lilla Perstorp. Jag har min lilla emma men hon bor ju en bra bit bort. precis som alla andra. Den som bor här är ju Bella men det finns aldrig tid känns det som för när hon kan umgås så kan inte jag och vice versa...

Nä jag får gå in till ungarna och leka med dom och hålla inne min deppighet tills Håkan kommer hem och tar dom så jag kan komma ifrån lite...

Älskar min familj!!!

Tilde 2 år idag!!!!

Idag fyller min älskade lilla falotta 2 år!!!
Hon har gått igenom så mycket dessa två åren och hon är så stark min lilla tös..
Denna lilla flicka är inte som alla andra det märkte man meddetsamma.. En bestlutsam ung dam som har ett väldans temprament. Dessutom är hon inte som alla andra då hon helt plötsligt började med snutte på sin ett års dag och idag hittade hon en napp hemma hos emma så då bestlöt hon sig för att börja med den igen fast hon inte använt napp på över 6 månader=)..  Men det kommer inte bli långvarigt, jag måste först bara försöka få tag på den igen hahha.. som sagt har hon bestämt sig för något så har hon..

Jag kan inte fatta att denna långa tjej (98 i kläder redan) var såååååå liten när hon föddes.. 6 veckor för tidigt och endast 2450 gram och 48 cm lång, hon fick en tuff start i livet som hon klarade med bravur då hon inte andades och var helt blå. De på neo trodde att vi skulle bli liggandes där iaf 3-5 veckor men våran tös tänkte absolut inte vara så sjuk och ligga där så länge så efter en vecka fick vi åka hem.. Bara där visar hon hur stark hon är. Och nu allt detta med astman och medicin som inte riktigt fungerar och sen kissa blod i över en månad som heller inte är bra ännu, men hon klagar nästan ingenting..

Jag hoppas att hon fortsätter vara så stark som hon e nu och att hon i framtiden inte heller låter någon "sätta" sig på henne för det tillåter hon verkligen inte nu.. =)

Mammas och pappas lilla älskling som vi älskar såååå mycket!!!!

Älskar min familj!!!