en rekommendation

William går på mjölkfrikost och jag känner att jag verkligen kan rekomendera Carlshamns Gott i maten. Vi använder den i nästan all matlagning. Är super nöjd med den för den smakar inte som allt de andra med havregrund=)

Är så glad att han fått den hjälpen han fått nu för nu är det inga problem med hans mage och hud=)

Vi har fått rätt på Tildes mage oxå nu tror jag.. Utan movicol för movicol ger jag inte mycket för. Innan movicol skötte hon magen varannan till var tredje dag (hårt) och sedan med movicol så skötte hon magen var fjärde till femte dag och då var det jätte löst. Nu får hon en torkad katrinplommon varje morgon och hon ahr skött magen varje dag =)..

Skönt att fixa det utan en massa medicin.

Nu sover Tilde igen hennes fot hade nog somnat så hon hade ont och William har suttit i sitt rum och tittat på lite nya filmer vi köpte igår. Han kom precis in till mig så nu sitter han och frågar en massa haha..

Funderar på om vi ska premiär cykla runt dammen idag. William har fått hem sin cykel från bopa och så fick vi en hjälm av Camilla =) Fast det får bli när Tilde vaknat..

Älskar min familj!!!sitter och tittar lite...

på schemat inför hösten.. Känns bra detta tycker jag. Längtar tillbaka till skolan och träffa alla människor och komma tillbaka in i rutiner igen =)..

Vi väntar fortfarande på tid till läkare med Tilde och William. Men det e ju semester tider så det kan ju ta ett tag.

Tilde är helt blöjfri natt som dag och nu e hon inne i en period där hon vägrar potta bara det att hon kan inte själv sätta sig på toaletten så man får vara lite snabb hihi...

Här om natten hände en rätt rolig sak. Jag vaknade av att jag blev alldeles blöt och min första tanke var har jag kissat på mig eller vad sjutton hände. När jag rörde mig sedan så kände jag att jag hade något på mig och vem var inte det om inte lilla Tilde. Så hon har gått från sin säng upp och lagt sig på mig somnat och kissat på sig/oss.. =).. haha det vara bara in i duschen med oss haha..

Nu vaknade Tilde så får springa och ta henne!!

Älskar min familj!!!

en snabb uppdatering bara. Tilde har fortf...

en snabb uppdatering bara. Tilde har fortfarande spår av blod i urinen :-( väntar på att bli kallade. väntar även på kallelse till William. Williams komjölks fria kost går jätte bra. hans torra hud e borta och hans avföring normal :-) det har den aldrig varit innan:-). deras astma medicin fungerar jätte bra så inga långdragna sjukdomar här inte hihi. älskar min familj!!!