Första gången

Hade vårt första grupparbete med den nya gruppen idag=) det gick snabbt och bra. Kändes konstigt att inte vara med de andra tjejerna och ännu konstigare att vi faktikst var klara till lunchen. =)

Imorgon ska vi träffas lite tidigare så vi kan gå igenom det som ska redovisas.

Nu på kvällen har det blivit zumba med Bella och 3-4 rundor runt dammen. Sen igår testade vi på streapteasträning. Det var super kul=) Jag tycker om att träna med min Bella, lite psykologsnack blir det klart oxå. Kan både hon och jag behöva. Du hjälper mig så mycket gumman!! :*

Nu ska jag kopiera lite papper till skolan och så ska jag duscha och sen måste jag läsa de jäkla sidorna som ska vara lästa tills imorgon.. Hur ska jag hinna.. Prioritera ungarna och träningen idag. Ungarna har hållt sig relativt lugna idag så kul!! =)

Älskar min familj!!!

skulle behövt...

... ha ungarna på förskolan idag egentligen, men Tilde hade lite problem med andningen imorse och hon har ju precis börjat med astma medicin så jag kände att jag hellre ville ha de hemma så jag kunde hålla koll på henne..

Men det drabbar ju så klart pluggandet, med andra ord det går inte att koncentrera sig med två huliganer i farten.. William tog in Tilde i deras rum nu, så får se om de kan leka fint utan bråk.. Det hade varit bra om de klarat de nån timme så jag iaf kunde komma igenom en del av boken som ska vara läst till imorgon..

Nu måste jag återgå till tråkiga Tanke-visa-språk. Hade säkert varit en bra bok om jag hade kunnat komma in i den, men svårt som sagt med två huliganer.

Älskar min familj!!!


Helgen över

Igår var vi på kalas hos Bella då hennes lille guldklimp Pontus fyllde 5 år!! efter det så körde vi en runda som gjorde att vi hamnade på IKEA och åt middag där sedan hem igen. Imorse körde vi och hämtade jojjo som varit med sin son hela helgen för han skulle med till bopa..

Har haft en trevlig dag hos Bopa och Bodil och alla mina underbara syskon och svåger ochsyster barn..

Nu på kvällen har jag och Bella zumbat (20 minuter) och jag bootcampade (15 minuter). Sen pallade jag inte mer.

Inombords e väl ungefär samma kaos men idag e det hanterbart. Igår bröt jag ju ihop totalt så nu klarar jag en del skit ett tag till iaf.

Älskar min familj!!!

tårögd

Varit en jobbig dag, men jag e så glad för alla fina människor jag har i min omgivning. Här är en del av allt fint som jag fått läsa idag.
jag sitter och tänker på en solstråle och det är dig vevve.det blir bra igen ,jag vet det, käre du var icke ledsen.vi älskar dig och tycker du och din man med barn är jätte duktiga. kräv icke så mycket av dig själv. kram

D e så mycket som hänt den här tiden! Försök att fokusera på här och nu! Omge dej med positiva msk , Du är värdefull! Du är viktig! Du ger mej otroligt mycket! Kraaaaam

Ja,det är ärfligt.gäller att ta hjälp direkt innan det går för långt så man ej kan ta hjälp.håller med,det är mycket som händer nu.skolan o sjuka barn,man ska få ihopa dagarna osv...jobbigt.du har många som finns där för dig!!!du e en härlig tjej!!!pusssss o kraaaammm

Du är stark och uthållig det är ok att tappa fotfästet någon gång. Du kommer fixa detta med lite hjälp det vet jag. Kram

Du e inte mer än människa vevve!! Du vet juh hur ja mår ofta med allt ansvar o måsten!! De e normalt att inte orka!! Lämna barnen me boppa o ta hand om dig själv

E så glad att jag har dig som vän :*

nedbruten

Så känner jag mig idag. E så trött på att vara den som ska lösa allt (försöka lösa allt). Vissa människor verkar ta för givet att jag ska lösa allt och jag ska vara förmedlaren. Klart jag kan göra det ibland, men nu har det blivit för mycket. Mycket i skolan, mycket privat, mycket med barnen, mycket med vänner + att jag mitt i allt detta även försöker träna och så mår jag dåligt för att jag lovat att jag ska träna med en viss person några gånger i veckan och det blir bara inte av. Jag hinner inte åka dit och jag mår skit för det..

Idag e inte en bra dag för mig, men det e bara tills att försöka hålla leendet på plats (vilket inte borde vara några problem då jag e van att göra det). Jag känner mig nedbruten och mår psykiskt dåligt.
Undra om det kan vara ärftligt att vara deprimerad? Uppväxt med en deprimerad mamma som inte orkade göra något och jag känner att jag börjar bli mer och mer som henne. Jag orkar inte vara med ungarna, jag orkar inte ta hand om hushållet, jag läääängtar till skolan och till all träning som gör att jag kommer hemifrån=(..Ibland undrar jag

Har hänt en massa i skolan och nu fick jag reda på något annat som gör mig riktigt arg!!! Hur f*n kan du bara göra så fast både jag och Håkan säger till dig att det skadar som f*n om du absolut inte menar allvar.. du tar all intitiativ till detta bara för att leka??
Detta kan gå jävligt illa för en viss person, inte säkert att den kommer klara detta vilket gör mig jävligt orolig. Jag kan inte fråga annat än VARFÖR???

Sen har det då varit en massa problem i skolan som det ibland känns som att jag måste lösa fast det inte e så egentligen. Men på något vis så blir jag väldigt ofta inblandad och förmedling ligger i min natur tyvärr. Vet inte hur jag ska lösa detta och tror inte att jag kan lösa det heller men hatar att det blev så här.

Har en del skolarbete att göra så får sätta igång och göra det med, men hela huvudet e fylld med problem, oro och försök till lösningar.

Älskar min familj!!!Suck va min träning blir lidande pga min trötthet

Jag känner mig så sliten så jag har inte orkar träna nu på typ en vecka och det har satt sina spår redan tror jag suck!! Jag måste igång igen men det e så jäkla jobbigt med detta vädret. Mörkt eftersom det e på kvällen och jag kan ju inte asa med mig Bella alltid. =)
Kylan stör inte mig så mycket eftersom jag för en gångs skull har ordentliga vinterkläder hihi, men det e halt och jobbigt att andas. Men NUUUUUU måste jag igång igen..

Det e så lätt att falla tillbaka på sina gamla rutiner och det ska jag ju inte göra.. Jagmåste ändra min mat igen för den har ju självklart återgott till det vanliga.. suck!!!
Nu skärper du dig Vevve!!!!! Det borde jag kanske lyssna på med tanke på att hela min kropp och själ skriker det..

I söndags fick vi våra betyg och jag kollade på det jag trodde var mitt och jag fick inte ihop texten för jag kunde inte komma på att jag hade skrivit det som stod där.. Tog fram mitt eget arbete som var sparat på datorn och då var det ju en självklarhet varför jag inte kände igen arbetet.. DET VAR INTE MITT!!! Min lärare att skickat min klasskompis betyg till mig. Det var tur att jag tittade annars så hade det kunnat gå illa.. Pratade med min lärare idag och jag kan få mitt betyg på fredag först eftersom hon e här nere i skåne nu på VFU besök. Så det e bara tills att vänta suck!!

Nu ska jag ut med Bella!!!!

Älskar min familj!!!

Varför är det så svårt att lyssna

Ibland undrar jag om mina barn har dålig hörsel!! Suck! Varför måste man höja rösten för att de ska reagera på det man säger. Kan ni vara snälla att sluta. Kan ni sluta. Sluta. SLUTA!!!!
En bra början på denna dagen? Svar: Nej! Började mysigt imorse med bara tilde vaken sen vaknade william och så börja de bråka meddetsamma. De hinner inte se varandra ens förrän de flyger på varandra. Syskonkärlek till max!! William fattar inte att han ska sluta  när Tilde skriker. Hon pratar ju inte så mycket.

Nu till något roligare. Igår var vi på Väla och jag gjorde världens fynd inne på BIKBOK. Jag köpte ett par jeans, tre linnen och en kortärmad för 259 :-, Blev även två bhar inne på Lindex men de var lite dyrare då, 358 :-.. Men oj va de satt bra hihi!!
Det e kul att handla kläder när man gått ner 5-6 kg hihi.. Tänk då om 1-2 månader så kanske jag kan köpa nytt igen om jag bara sköter mig det vill säga hihi

Denna veckan har jag ju inte skött mig särskilt bra =( men ibland får man fela bara man tar tag i det igen.
På måndag börjar min hårdträning igen. Just nu vill jag att snön och isen ska försvinna så jag kan bege mig ut och jogga.

På onsdag bli min köra gubbe 30 år!!!! Jag har ingen aning om vad jag ska ge honom.. =/.. Vi ska lägga ihop till en sak men jag vill köpa något lite personligt från mig oxå ju. sen på lördag ska vi lämna ungarna hos bopa och bara vara han och jag och fira honom och att vi vår 10 årsdag tillsammans.. Det ska bli så kul!!! Vi har inte varit barnlediga i den bemärkelsen någon gång alls och sist vi var ute så var nog för 4-5 år sedan!!

Älskar min familj!!!

denna veckan slut!

Ja ni då är tredje VFU veckan avklarad. Kommer kännas jätte konstigt att man inte kommer vara kvar där längre. Men jag har satt upp mig som vikarie i Perstorps kommun så förhoppningsvis så kan jag jobba några dagar i veckan. eller ja 1-2 dagar. Hade varit skönt att göra det med tycker jag för fy vad jag saknat att jobba.

Jag trivs jätte bra där nu, man känner sig som en av de anställda förrutom att jag måste träna på att släppa kontrollen lite kan man kanske säga. Jag har svårt för att låte så där överentusiastiskt när man ska göra vissa aktiviteter med barnen men det får jag jobba på..

Jag hade gärna varit kvar på samma ställe hela skloltiden så som det känns nu.. =)

Men men nu börjar snart en ny kurs och då e det estetiska lärprocesser som gäller=)

Min träning har det tyvärr inte gått så bra för för tillfället jag är alldeles för trött och omotiverad för tillfället, men det ska bli bättring. Men först måste jag skaffa astmamedicin för man tappar lusten att träna när man får astmaanfall när som helst under träningen. Jag fick mitt första astmaanfall på 7 år i måndags och så hade jag ingen medicin så jag hade lite problem med andningen ett par timmar. Så då känner jag lite att jag inte vågar träna fullt ut vilket gör att det inte är roligt. och så har jag ingen tid att ringa till VC för tillfället och dessutom vet jag inte vad jag ska säga till dom eftersom alla mina astma journaler finns på helsingborgslasarett.

Nu är jag trött och ska gå och nanna!!

Älskar min familj!!!