William ont i öronen igen och Håkan har ont i handen

Mina stackars pojkar.. William började skrika nu på kvällen och han har jätte ont i öronen igen. Det e bara tredje öroninflammationen på mindre än 2 månader.. Jag hoppas tiden till att få rör inopererat  kommer snabbt så min lilleman slipper ha ont.. 
 
Håkan var hos läkaren idag då de skulle göra ett ingrepp i hans tumme/hand. De skulle ta bort en glasbit han haft där i 4-5 år som nu hade flyttat sig så han kunde inte använda handen som han skulle. Men nu har han sjukt ont och det enda de sa var att han skulle ta penodil.. Hjälpte inget alls kan jag ju medela.. 
 
Tilde har vaknat ett par gånger av Williams skrik, men nu sover hon i soffan här så ska bära in henne i hennes säng. Själv ska jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon.. Håkan kör mig till skolan så jag kommer vara där lite efter 7 och så kommer fina Jessica med dit och är med mig =) Hon är så snäll hihi... Vågar inte lita på tågen när det är sådans här väder och jag vill inte ha någon extra uppfift hahaha.. 
 
Vi skulle åka till karlshamn egenligen men skolan tog sitt förnuft till fånga och förstod att det inte skulle gå med all denna snön.. Vi har ca 25-30 cm snö här där det inte är skottat. Jag var ute och lekte med barnen i snön på gräsmattan innan.. Ni vet helt orörd snö =) men Tilde kunde inte ens gå i det så mycket var det och jag fick snö ner i min stövel då snön gick högre upp än den.. Kan ju säga att vi inte var ute så länge.. 
 
Jag har varit rätt ledsen till och från nu på kvällen då jag tänkt mycket på min mamma.. =(.. 
 
Men sen ringde Jessica och hon vet hur man ska liva upp en <3.. =)
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback