William 4 år!!!!!

Idag är ingen vanlig dag. För exakt 4 år sedan kom vår älskade lillkille till oss och det har verkligen varit en berg och dal bana.. Började med att vi blev inlagda i hbg när William var en vecka gammal. Konstaterad mjölallergi, den diagnosen tog sedan bort när han var 1 år.. 
Konstans hosta och förkyld som började när han var 8 månader och höll på tills han var 3,5 år då det konstaterades astma på honom och även mjölkprotein allergi igen.. 
När han var 2,5 år så var vi på socialrådgivning med honom då han var väldigt utåtagerande och det jobbade vi bort. Men sedan började han på en ny avdelning på förskolan nu i augusti och det började igen (inte i lika stor omfattning). Nu ska en specialpedagog komma imorgon (tisdag). Förra veckan i fredags fick vi reda på att han ska få rör inopererat för hans högra öra är helt vätskefullt bakom trumhinnan och vänsterörats trumhinna är inåtvänd och har oxå vätska bakom.. 
 
Vår lille kille är en stark en som har klarat av så mycket under så kort tid.. 
Jag kan inte förstå att han blir 4 år redan, han är ju min lille babys fortfarande som älskar att mysa mammas famn och leka med mitt hår.. Vill gärna att jag ligger inne hos honom och läser tills han somnat så att han kan leka med mitt hår och bara vara nära <3.. 
 
Han är omtänksam och tycker inte om när man skäller på hans lillasyster vilket jag får höra väldigt ofta=).. "skäll inte på min lillasyster" säger han så fort hon kallar på honom för man säger till henne om något.. Han förklarar saker för henne och hjälper henne med så mycket. <3.. Han hjälper även till när jag ska handla. Jag behöver inte skriva en handlingslista för han vet precis vad vi behöver haha.. Han går och hämtar i affären här hemma och när vi sedan kommer hem så har han alltid haft rätt =)
 
Vi hade kalas för honom igår med min familj och han blev så otroligt glad för allt han fick och för att alla kom och firade honom.. Ja förrutom skydden han fick de visste han inte riktigt vad han skulle med då han inte fick sin skateboard förrän efteråt. Såg så roligt ut när han öppnade de. Han tittade på dom och såg fundersam ut sedan kastade han de bakom sig och ville ha nästa paket. Men han blev super glad när han såg att han äntligen hade fått sin eftertraktade skateboard. Han fick även en stor radiostyrd bil av bopa, Bodil och Donny, en bärgarbil av mormor och Tom, spindelmannen memory av gammelmormor, filmen Modig av Bengt, Karin och Livia, Blixten mcquin flextrack bil av Linda, Krantz, Pärla och Elvis. Tror inte att jag glömt någon/något =).,. Han har verkligen testat allt idag och är super glad för allting. 
 
STORT GRATTIS VÅR ÄLSKADE KILLE PÅ DIN DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMMA, PAPPA OCH LILLASYSTER ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET!!!!!!!
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback