Vet inte vad jag ska skriva om detta hmmm

Varit i skolan hela dagen idag och tror ni inte att jag glömt min plånbok hemma.. Håkan körde mig till skolan imorse så jag märkte ju inte det förrän Håkan hade lämnat mig.. Men det är tur man har så underbara klasskompisar så det blev både mat i magen och lite pengar till tåget hem på eftermiddagen =).. 
 
William hade jätte ont i öronen igår kväll/natt igen.. =(.. Men imorse när han vaknade så var det ingenting som vanligt.. Lika pigg som han alltid är och man kan ta på hans öron och allt.. Han är en tålig kille som inte gnäller för småsaker så när han skriker så vet man att han har skit ont.. Men jag har ju pratat med hans läkare flera gånger och det ligger ett recept på antibiotika på apoteket som vi ska hämta ut om smärtan inte avtar eller om han får hög feber och dyl-.. Men eftersom det för det mesta bara handlar om någon/några timmar så har vi inte behövt hämta ut den än så länge.. 
 
Imorgon är det Lucia och jag fick ju välja mellan barnen, hur man nu kan göra det.. Men så här blev det iaf. Håkan tar Tildes lucia och jag är med på Williams.. Fast känns tråkigt att missa Tildes.. =(.. Precis som Håkan känner för att han missar Williams.. Jäkla pedagoger!!!
 
Nu ska jag röka nattaciggen och sedan sova.. Ni får sova gott!!!
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback