Sista träningspasset för denna terminen

Ja idag var det sista aerobicspasset för denna terminen=)... Känns konstigt att inte man ska tillbaka förrän vecka 2.. Det är hela 4 veckor dit!!!! Då hinner jag förtjocka mig en hel del tills dess.. Men det hoppas jag ju inte att jag gör.. Ska ut minst en gång i veckan på lång promenad iaf.. 
 
Ringde öron-näsa-hals på CSK idag och fick tid redan på fredag till William. Så då är det hörseltest och undersökningar sedan bestäms det om han ska få rör eller inte i öronen.. Jag hoppas att han får rör så att han slipper få dessa öroninflammationer och så hoppas jag att hans hörsel inte är skadad.. Jag tror inte att han hör som han ska, men det får vi väl se vad testet visar.. 
 
Missade telefonsamtalet från Tildes läkare igår =(.. F*n säger jag bara... Jag har ringt och pratat med de där inne så får väl se om hon ringer de närmsta dagarna igen.. Åhhhhhhhh hur kunde jag missa det!!!!!! 
 
Har även pratat med specialpedagogen idag och hon sa att vi skulle fortsätta med det vi gjorde förra året (trada ett mantra om och om igen) och så sa hon att hon skulle dit nästa vecka och det kan vara så att han behöver ett schema.. Vi får väl se vad som händer.. 
 
Har även bestämmt mig för att ta över barngympan. Inte bara jag då utan jag och en tjej som heter Linda och sedan får vi hjälp av en annan Linda med =).. Det kommer bli en rolig utmaning även om man binder upp sig en hel termin varje lördag förmiddag. Men så känner jag att jag behöver något annat än bara skola och vara mamma. Även om jag är mamma där med eftersom ungarna kommer vara med men det blir en annan sak.. (Kommer få hjälp med barnen)... =)
 
Nu ska jag plugga lite!
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback