Då var denna dagen till ända

Ja vad ska jag säga.. Morgonen blev inte alls så som jag hade tänkt mig=(.. Tänkte att vi skulle väcka William med att sjunga och en liten bit tårta innan förskolan men så blev inte fallet då jag vaknade en kvart innan jag var tvungen att gå.. William hade varit vaken ett bra tag, hur kunde jag tro att jag kunde vakna innan den pojken hahaha.. Men han väcker ju inte sin mamma mer än för att fråga om han får se på TV.. =) Jag kommer ihåg att jag kollade yrvaket på klockan och sa mmm sedan vet jag inte mer.. Men klockan var halv 6.. Jag måste kolla på klockan för ibland kommer han vid halv 3 på natten hahahha.. 
 
Han är så morgon pigg på hösten och vintern så hälften vore nog, medan Tilde gärna ligger lite extra.. Iaf till 7-8.. Men sedan så e hon sådan att har hon vaknat så har hon vaknat och det är dags att hitta på saker med detsamma hahaha.. 
 
Men det blev en massa mys nu på kvällen efter jag hämtade de från förskolan.. De fick varsin lussebulle och William fick välja vad han ville till kvällsmat och som jag trodde så ville han ha macka med kokt ägg.. Hhahahha.. Han älskar sina mackor den pojken hahaa.. Han hade ätit bra på förskolan så så fick det bli.. Det är ju ändå hans födelsedag =)-- 
 
Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande...
 

Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback