CSK

Lämnade Tilde på förskolan imorse och sedan körde vi till CSK med William. De skulle bestämma om han skulle få rör i öronen eller inte.. Kom dit och de tittade i hans öron och i högra örat var det så mycket vätska bakom trumhinnan så de kunde inte ens uppskatta mängden utan det var helt fullt, på vänstra örat var trumhinnan fortfarande inåtvänd och även bakom de fanns det vätska fast inte lika mycket. Precis innan vi lämnade undersökningsrummet för att gå och göra ett hörseltest hör jag läkarna prata med varandra. De sa att han har haft det så länge så han har antagligen en permanent hörselnedsättning.. Mitt hjärta satt i halsgropen kan jag säga.. Många tankar hinner flyga förbi i ens huvud.. 
 
När det väl var dags för hörseltestet så var jag jätte nervös för sist så var William inte ett dugg samarbetsvillig och så satt ju det läkarna sagt till varandra i.. MEN han klarade det så vätskan hade inte satt sig på hörseln. Pratade med läkaren igen och hon sa att idag hörde han bra men det kan variera från dag till dag då det beror på vart vätskan samlats. För vi har ju själva trott att han inte hörde som han skulle då han inte alltid hör vad vi säger, men idag var det bra iaf.. 
 
Blev sedan skickade upp till dagoperationen då han definitivt ska ha rör i bägge öronen.. Pratade med en narkossköterska där uppe som förklarade för William och oss om hur det skulle gå till den dagen. 
 
Det jag mest är rädd för är just att han ska sövas.. Jag har själv aldrig blivit sövd och det finns ju alltid en risk.. =(.. Min lilla gosse!!!
 
Sedan hem till Perstorp och lämna William på förskolan, han hann precis till lunchen som tur va=). Jag gick vidare till VFUn och Håkan till jobb. 
 
Var på VFUn två timmar sedan fick jag gå hem så jag kan fixa det sista på min VFU uppgift. Hade samtal med min handledare idag med och det gick jätte bra.. Hon fick alla mina uppgifter igår så att hon kunde kolla igenom det och hon sa att det väckte tankar som hon ska ta upp med de andra i arbetslaget =).. Inga negativa tankar då alltså.. Hon sa att det är ingen tvekan att jag får godkänt. Jag känns som en i arbetslaget och jag har ett bra tillvägagångsätt med barnen. =).. Bara en massa positivt.. =).. Vill inte sluta där nästa vecka, trivs så bra med barnen och allt.. Men men skolan kallar =).. 
 
Blev ett långt inlägg idag men så är det ju ibland haha
 
Älskar min familj!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback