Vet inte vad jag ska skriva om detta hmmm

Varit i skolan hela dagen idag och tror ni inte att jag glömt min plånbok hemma.. Håkan körde mig till skolan imorse så jag märkte ju inte det förrän Håkan hade lämnat mig.. Men det är tur man har så underbara klasskompisar så det blev både mat i magen och lite pengar till tåget hem på eftermiddagen =).. 
 
William hade jätte ont i öronen igår kväll/natt igen.. =(.. Men imorse när han vaknade så var det ingenting som vanligt.. Lika pigg som han alltid är och man kan ta på hans öron och allt.. Han är en tålig kille som inte gnäller för småsaker så när han skriker så vet man att han har skit ont.. Men jag har ju pratat med hans läkare flera gånger och det ligger ett recept på antibiotika på apoteket som vi ska hämta ut om smärtan inte avtar eller om han får hög feber och dyl-.. Men eftersom det för det mesta bara handlar om någon/några timmar så har vi inte behövt hämta ut den än så länge.. 
 
Imorgon är det Lucia och jag fick ju välja mellan barnen, hur man nu kan göra det.. Men så här blev det iaf. Håkan tar Tildes lucia och jag är med på Williams.. Fast känns tråkigt att missa Tildes.. =(.. Precis som Håkan känner för att han missar Williams.. Jäkla pedagoger!!!
 
Nu ska jag röka nattaciggen och sedan sova.. Ni får sova gott!!!
 
Älskar min familj!!!

William ont i öronen igen och Håkan har ont i handen

Mina stackars pojkar.. William började skrika nu på kvällen och han har jätte ont i öronen igen. Det e bara tredje öroninflammationen på mindre än 2 månader.. Jag hoppas tiden till att få rör inopererat  kommer snabbt så min lilleman slipper ha ont.. 
 
Håkan var hos läkaren idag då de skulle göra ett ingrepp i hans tumme/hand. De skulle ta bort en glasbit han haft där i 4-5 år som nu hade flyttat sig så han kunde inte använda handen som han skulle. Men nu har han sjukt ont och det enda de sa var att han skulle ta penodil.. Hjälpte inget alls kan jag ju medela.. 
 
Tilde har vaknat ett par gånger av Williams skrik, men nu sover hon i soffan här så ska bära in henne i hennes säng. Själv ska jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon.. Håkan kör mig till skolan så jag kommer vara där lite efter 7 och så kommer fina Jessica med dit och är med mig =) Hon är så snäll hihi... Vågar inte lita på tågen när det är sådans här väder och jag vill inte ha någon extra uppfift hahaha.. 
 
Vi skulle åka till karlshamn egenligen men skolan tog sitt förnuft till fånga och förstod att det inte skulle gå med all denna snön.. Vi har ca 25-30 cm snö här där det inte är skottat. Jag var ute och lekte med barnen i snön på gräsmattan innan.. Ni vet helt orörd snö =) men Tilde kunde inte ens gå i det så mycket var det och jag fick snö ner i min stövel då snön gick högre upp än den.. Kan ju säga att vi inte var ute så länge.. 
 
Jag har varit rätt ledsen till och från nu på kvällen då jag tänkt mycket på min mamma.. =(.. 
 
Men sen ringde Jessica och hon vet hur man ska liva upp en <3.. =)
 
Älskar min familj!!!

Då var denna dagen till ända

Ja vad ska jag säga.. Morgonen blev inte alls så som jag hade tänkt mig=(.. Tänkte att vi skulle väcka William med att sjunga och en liten bit tårta innan förskolan men så blev inte fallet då jag vaknade en kvart innan jag var tvungen att gå.. William hade varit vaken ett bra tag, hur kunde jag tro att jag kunde vakna innan den pojken hahaha.. Men han väcker ju inte sin mamma mer än för att fråga om han får se på TV.. =) Jag kommer ihåg att jag kollade yrvaket på klockan och sa mmm sedan vet jag inte mer.. Men klockan var halv 6.. Jag måste kolla på klockan för ibland kommer han vid halv 3 på natten hahahha.. 
 
Han är så morgon pigg på hösten och vintern så hälften vore nog, medan Tilde gärna ligger lite extra.. Iaf till 7-8.. Men sedan så e hon sådan att har hon vaknat så har hon vaknat och det är dags att hitta på saker med detsamma hahaha.. 
 
Men det blev en massa mys nu på kvällen efter jag hämtade de från förskolan.. De fick varsin lussebulle och William fick välja vad han ville till kvällsmat och som jag trodde så ville han ha macka med kokt ägg.. Hhahahha.. Han älskar sina mackor den pojken hahaa.. Han hade ätit bra på förskolan så så fick det bli.. Det är ju ändå hans födelsedag =)-- 
 
Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande...
 

Älskar min familj!!!

William 4 år!!!!!

Idag är ingen vanlig dag. För exakt 4 år sedan kom vår älskade lillkille till oss och det har verkligen varit en berg och dal bana.. Började med att vi blev inlagda i hbg när William var en vecka gammal. Konstaterad mjölallergi, den diagnosen tog sedan bort när han var 1 år.. 
Konstans hosta och förkyld som började när han var 8 månader och höll på tills han var 3,5 år då det konstaterades astma på honom och även mjölkprotein allergi igen.. 
När han var 2,5 år så var vi på socialrådgivning med honom då han var väldigt utåtagerande och det jobbade vi bort. Men sedan började han på en ny avdelning på förskolan nu i augusti och det började igen (inte i lika stor omfattning). Nu ska en specialpedagog komma imorgon (tisdag). Förra veckan i fredags fick vi reda på att han ska få rör inopererat för hans högra öra är helt vätskefullt bakom trumhinnan och vänsterörats trumhinna är inåtvänd och har oxå vätska bakom.. 
 
Vår lille kille är en stark en som har klarat av så mycket under så kort tid.. 
Jag kan inte förstå att han blir 4 år redan, han är ju min lille babys fortfarande som älskar att mysa mammas famn och leka med mitt hår.. Vill gärna att jag ligger inne hos honom och läser tills han somnat så att han kan leka med mitt hår och bara vara nära <3.. 
 
Han är omtänksam och tycker inte om när man skäller på hans lillasyster vilket jag får höra väldigt ofta=).. "skäll inte på min lillasyster" säger han så fort hon kallar på honom för man säger till henne om något.. Han förklarar saker för henne och hjälper henne med så mycket. <3.. Han hjälper även till när jag ska handla. Jag behöver inte skriva en handlingslista för han vet precis vad vi behöver haha.. Han går och hämtar i affären här hemma och när vi sedan kommer hem så har han alltid haft rätt =)
 
Vi hade kalas för honom igår med min familj och han blev så otroligt glad för allt han fick och för att alla kom och firade honom.. Ja förrutom skydden han fick de visste han inte riktigt vad han skulle med då han inte fick sin skateboard förrän efteråt. Såg så roligt ut när han öppnade de. Han tittade på dom och såg fundersam ut sedan kastade han de bakom sig och ville ha nästa paket. Men han blev super glad när han såg att han äntligen hade fått sin eftertraktade skateboard. Han fick även en stor radiostyrd bil av bopa, Bodil och Donny, en bärgarbil av mormor och Tom, spindelmannen memory av gammelmormor, filmen Modig av Bengt, Karin och Livia, Blixten mcquin flextrack bil av Linda, Krantz, Pärla och Elvis. Tror inte att jag glömt någon/något =).,. Han har verkligen testat allt idag och är super glad för allting. 
 
STORT GRATTIS VÅR ÄLSKADE KILLE PÅ DIN DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMMA, PAPPA OCH LILLASYSTER ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET!!!!!!!
 
Älskar min familj!!!

Fick reda på en sak av mamma idag =(

Kan tyvärr inte skriva vad, men kan skriva om mina känslor till det.. 
 
Jag ångrar att jag inte reagerade annorlunda när hon var här och berättade det då hon var jätte ledsen, men det kom som en chock och det är först nu som jag känner att jag förstått vad hon sa... Just nu är jag jätte ledsen!!! En massa frågor kommer upp i ens huvud. Dåligt samvete kommer som ett brev på posten då vi inte träffas så mycket och inte pratar så ofta.. Men jag älskar henne såååå mycket och det hoppas jag att hon vet.. Jag måste skärpa mig och ringa mer och träffas mer!!! Varför måtse det alltid hända någonting innan man får upp ögonen? 
 
Älskar min familj!!! Varenda en av er alla, vilket är rätt många <3<3<3

Elvis 3 år!!!!!!!!!!!!

 
Stort grattis till min älskade lille Elvis som fyllde tre år igår =)
Kan inte fatta att han redan är 3 år, känns som att det inte var länge  sedam Linda sa att hon skulle ha en liten babys=p..
Älskar dig massor mosters finaste lilla grabb!!!
 
Älskar min familj!!!

CSK

Lämnade Tilde på förskolan imorse och sedan körde vi till CSK med William. De skulle bestämma om han skulle få rör i öronen eller inte.. Kom dit och de tittade i hans öron och i högra örat var det så mycket vätska bakom trumhinnan så de kunde inte ens uppskatta mängden utan det var helt fullt, på vänstra örat var trumhinnan fortfarande inåtvänd och även bakom de fanns det vätska fast inte lika mycket. Precis innan vi lämnade undersökningsrummet för att gå och göra ett hörseltest hör jag läkarna prata med varandra. De sa att han har haft det så länge så han har antagligen en permanent hörselnedsättning.. Mitt hjärta satt i halsgropen kan jag säga.. Många tankar hinner flyga förbi i ens huvud.. 
 
När det väl var dags för hörseltestet så var jag jätte nervös för sist så var William inte ett dugg samarbetsvillig och så satt ju det läkarna sagt till varandra i.. MEN han klarade det så vätskan hade inte satt sig på hörseln. Pratade med läkaren igen och hon sa att idag hörde han bra men det kan variera från dag till dag då det beror på vart vätskan samlats. För vi har ju själva trott att han inte hörde som han skulle då han inte alltid hör vad vi säger, men idag var det bra iaf.. 
 
Blev sedan skickade upp till dagoperationen då han definitivt ska ha rör i bägge öronen.. Pratade med en narkossköterska där uppe som förklarade för William och oss om hur det skulle gå till den dagen. 
 
Det jag mest är rädd för är just att han ska sövas.. Jag har själv aldrig blivit sövd och det finns ju alltid en risk.. =(.. Min lilla gosse!!!
 
Sedan hem till Perstorp och lämna William på förskolan, han hann precis till lunchen som tur va=). Jag gick vidare till VFUn och Håkan till jobb. 
 
Var på VFUn två timmar sedan fick jag gå hem så jag kan fixa det sista på min VFU uppgift. Hade samtal med min handledare idag med och det gick jätte bra.. Hon fick alla mina uppgifter igår så att hon kunde kolla igenom det och hon sa att det väckte tankar som hon ska ta upp med de andra i arbetslaget =).. Inga negativa tankar då alltså.. Hon sa att det är ingen tvekan att jag får godkänt. Jag känns som en i arbetslaget och jag har ett bra tillvägagångsätt med barnen. =).. Bara en massa positivt.. =).. Vill inte sluta där nästa vecka, trivs så bra med barnen och allt.. Men men skolan kallar =).. 
 
Blev ett långt inlägg idag men så är det ju ibland haha
 
Älskar min familj!!!

Sista träningspasset för denna terminen

Ja idag var det sista aerobicspasset för denna terminen=)... Känns konstigt att inte man ska tillbaka förrän vecka 2.. Det är hela 4 veckor dit!!!! Då hinner jag förtjocka mig en hel del tills dess.. Men det hoppas jag ju inte att jag gör.. Ska ut minst en gång i veckan på lång promenad iaf.. 
 
Ringde öron-näsa-hals på CSK idag och fick tid redan på fredag till William. Så då är det hörseltest och undersökningar sedan bestäms det om han ska få rör eller inte i öronen.. Jag hoppas att han får rör så att han slipper få dessa öroninflammationer och så hoppas jag att hans hörsel inte är skadad.. Jag tror inte att han hör som han ska, men det får vi väl se vad testet visar.. 
 
Missade telefonsamtalet från Tildes läkare igår =(.. F*n säger jag bara... Jag har ringt och pratat med de där inne så får väl se om hon ringer de närmsta dagarna igen.. Åhhhhhhhh hur kunde jag missa det!!!!!! 
 
Har även pratat med specialpedagogen idag och hon sa att vi skulle fortsätta med det vi gjorde förra året (trada ett mantra om och om igen) och så sa hon att hon skulle dit nästa vecka och det kan vara så att han behöver ett schema.. Vi får väl se vad som händer.. 
 
Har även bestämmt mig för att ta över barngympan. Inte bara jag då utan jag och en tjej som heter Linda och sedan får vi hjälp av en annan Linda med =).. Det kommer bli en rolig utmaning även om man binder upp sig en hel termin varje lördag förmiddag. Men så känner jag att jag behöver något annat än bara skola och vara mamma. Även om jag är mamma där med eftersom ungarna kommer vara med men det blir en annan sak.. (Kommer få hjälp med barnen)... =)
 
Nu ska jag plugga lite!
 
Älskar min familj!!!

Vaknade 2:15 i natt och har varit vaken sedan dess

Fatta inte varför jag vaknade så tidigt pigg som en lärka men det var jag iaf.. 
 
Är fortfarande ledsen och besviken angående lucian och vet inte vem jag ska välja att gå på då jag inte vill missa någon.. Bägge har ju faktikst tränat på detta =(.. 
 
Fick även besked om vilka kurser det gick att välja mellan till nästa höst och blev ännu mer besviken då det var typ 3 kurser som man inte behövde åka upp till kalmar 5-6 gånger på 10 veckor.. Det kostar ju en hel del pengar att hålla på att åka upp där och sedan var det rätt många som lärcentra inte kunde välja.. Så nu vet jag inte vad jag vill fördjupa mig i för ingen av de tre kurserna intresserar mig =(... 
 
En glad nyhet är iaf att jag fick G PÅ MIN TENTA  i förra kursen =p... Men har inte hämtat den på lärcentra ännu då jag inte riktigt hinner dit innan de stänger så får ta den den 17 december... Men ett G blev det iaf såååå skönt!!!!=).. 
 
Älskar min familj!!!

Hur hade de tänkt sig egentligen

Fick Williams luciafirande tid igår och det visar sig att det är samma tid som Tildes.. Varför gör de så kunde de inte haft sin en halv timme senare... Suck... Nu måste jag välja mellan barnen. Vilken ska jag gå på?? Vill ju inte missa någon av dom =(... Sådant här kan göra mig ledsen.. Det är väl klart att det kommer komma fler sådana här tillfällen när de börjar skolan men detta är förskolan och dessutom samma förskola så de hade ju kunnat planera bättre.. Tildes tider fick jag ju i början av veckan så de hade ju kunnat prata med varandra istället för att sätta föräldrarna i den sitsen att de måste välja mellan i mitt fall min älskade 2 åring eller min älskade 4åring... 
 
Känner mig rätt ledsen över detta då jag inte vill missa någon av dom.. Kanske får överväga att inte gå alls.. =(... Pratade med en av pedagogerna på Tildes avdelning och hon sa att hon tyckte jag skulle gå på Williams för Tilde är så liten och de skulle bara sjunga blinka lilla sjärna och sedan fika lite eller nåt sånt.. Men hon har ju med övat på detta och hon kommer ju undra var jag är när hon ser alla andras föräldrar.. Håkan ska se om han kan få ledigt från jobb någon timme och så går han isåfall på den ena... Men det är inte samma sak.. JAG vill inte behöva välja =(... 
 
Långt inlägg om detta och det ber jag om ursäkt för men känner mig ledsen just nu.... 
 
Älskar min familj!!!