magkatarr pga skolan

Denna jäkla ex 3.. jag blir knäpp i huvudet.. får inte in alla mina böcker i den och vet inte om jag skrivit rätt. men men det e ju inte mer att göra åt det.. jag får trycka in lite här och där =)
Ska antagligen till skolan imorgon för känner att det e lättare att jobba där.. Får lämna ungarna typ en kvart innan jag egentligen ska lämna dom men det får dom ta haha.. jag kommer iaf och hämtar dom klockan 14 som jag ska=)

Ska ha med mig datan och alla böckerna imorgon så jag kan se om jag kan få in allt i texten..jag har ju gjort tre delmål men jag vet inte om jag gjort rätt.. =)

Vi var uppe i ullared i lördags och där gick det 3500 kronor=) men det var det värt..=)..
Nu måste jag gå och lägga mig vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre.. känns som att allt man gör e att skriva och skriva på dagarna så nu vet jag inte vad jag ska säga hahah..

På fredag får jag mina glasögon förresten =) kommer känna konstigt=)

sen vill jag gratta jocke till körkortet!!! det gillar vi hihi

Älskar min familj!!!

examinations 2 inlämnad

Nu e examination 2 inlämnad men det e verkligen inte över med den än för den ska vi göra muntlig så jag måste lära mig den så gott som utantill tills tisdag.. men men det ska nog gå bra.. hoppas jag iaf ahhah.. nog för att jag kan prata men mitt minne e inte det bästa.. =)

Vi fick examinations uppgift 3 idag genom moodle och jag säger bara piip pipp piiiip va den verkar krånglig.. tur att jag har en vecka på mig med den.. det kan ju verkligen behövas.. får fjäska för C4 om de kan hjälpa mig ahhahah=)..

ungarna har varit på förskolan idag så jag har kunnat göra klart examination 2 och skickat in den.. skönt när det e klart.. men nu måste jag bara lära mig den utantill.. någon som har något förslag på hur jag lättare kan göra det?
jag har även hunnit tvätta idag så nu måste allt bara vikas in och jag har hela lägenheten att städa nen jag orkar inte.. känns som att jag har nog med skolan för tillfället så vi får hjälpas åt allihop i helgen=).

idag ska vi kanske till emma och hjälpa henne packa.. hon flyttar ju om en vecka=) närmare mig hihi..

Älskar min familj!!!

Mina små ungar växer så det knakar=)

William 4 dagar gammal=)

Tilde uppe i halmstad bara några dagar gammal=)

Så små e de ju verkligen inte längre=)skriva skriva skriva

Här kommer jag med mitt "tråkiga" liv igen=)
Vissa tycker inte att jag skriver om så roliga saker bara ungarna ungarna och ungarna hhhahhah *blink blink* =p

Jag har som sagt varit ledig från allt som har med skolan att göra hela helgen.. fredag-måndag.. så skönt var det att bara koppla av.. =) e lite orolig över vfu önskemålen.. men känns inte som att jag kan påverka det nu så vi får väl se var jag hamnar.. känner på mig att jag hamnar i blekinge eller småland men då får vi ju försöka göra det bästa av det suck.. men men positiv tankar vevve hahah.. räkna till 10 så blir det bra=)

har börjat med examinations uppgift 2 så den ska har jag planerat att göra klart i helgen sen så e det bara en uppgift kvar och så e denna kursen slut=)..

ungarna har det bra på förskolan.. Tilde sover lika mycket där som hemma.. =) skönt att de låter henne sova när som iaf så att de inte har en ledsen tilde där=).. william gjorde ett jätte fint pärlarmband till mig idag.. =) det e så kul att s när de kommer hem med nåt och man faktikst vet att det e dom som gjort det. jag har ju stannat kvar rätt mycket på förskolan när jag hämtar för att prata med fröknarna och för att william inte riktigt har avslutat allt när jag kommit..

annars idag så har vi varit ute på en promenad nu på kvällen.. det tycker ungarna e så mysigt..

this is my life =)... hihi

Måste bara skriva att det är så skönt att komma ut och leva mitt liv igen.. allt handlar inte bara om ungarna och håkan utan nu e det lite mig själv oxå.. har ju inte varit det på tre år så nu mår jag bra.. fick ett bra schema till nästa delkurs oxå så ungarna behöver inte vara så länge på förskolan utan  jag hinner mysa och träffa dom oxå =) Älskar ju mina barn massor och vill inte missa en sekund egentligen hihi så skönt att få chansen ibland att hämta dom tidigt.. och sköter jag mina kort rätt så kan de vara hemma och mysa med mig nästan hela nästa vecka hihi.. =)

så flumigt det blev.. e nog universitetets fel.. flumar rätt mycket för att få det bra hahahahahha..

Älskar min familj!!!

En tjockis Emma dag idag och jag kände nåt...

2011-09-18_19_02 (MMS)

En tjockis Emma dag idag och jag kände nåt som inte stackars Jocke känt. Deras lilla baby sparkade mig i handen. Inte en utan två gånger Hihi.


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR!!!!!!

Idag fyller världens bästaste storebror år.. grattis bengt på din 28 års dag..=)
Älskar dig massor och så ses vi imorgon!!!!!!!!=) hoppas du får en trevlig dag idag!!


vill bara att alla skulle veta att jag har fått världens bästa kurs kamrater=).. de ställer upp i allt och lyssnar och står ut med ens gnäll haha

idag e det fredag och jag e ledig och ungarna e lediga.. va ska vi hitta på????!!
tilde sover nu sen ska vi äta lite middag och bege oss ut.. för ut måste vi iaf eftersom solen faktiskt skinner i lilla perstorp.. =) sen om det e varmt eller inte det lär vi ju märka..

Någon som vet en bra och billig secondhand affär här i närheten förresten.. ?????
ska se om det finns några billiga bra overller till ungarna som de kan ha på dagis..

Älskar min familj!!!3000 kronor fattigare,

men jag e super nöjd ändå.. alla böckerna känns bra så även om vi inte använder dom nu i kursen så e jag glad att jag köpte dom..=). verkar stå en hel del bra saker i dom och visst känner man sig lite mer akademisk när man har dom ahhahahah...
Och om en bok kan få en att tänka annorlunda så e det ju bra..=)

Ungarna hade haft det bra på förskolan=) william sa nåt roligt idag när jag hämtat dom..
det var så vimsigt och dant så jag sa:
-mamma har tappat huvudet.
William svarade:
-Jag får se (jag gick fram till framsidan av vagnen då sa han).
-Det e ju där!
hahahahahahhaha lät så sjukt roligt.. barn säger så bra saker.. svar på tal får man=)

william e så smart.. han kollar ut genom fönstret och ser att det är mörkt så kan han gåå och lägga sig,. så länge det e ljust så säger han -klockan inte mycket.. =)
sen när det e mörks säger han - klockan mycket och så går han och lägge sig=)..

tilde e verkligen mammaslilla gnällfis=) hahah hon har gnällt hela dagen.. men det e inget ovanligt när det gäller min lilla donna=)

Älskar min familj!!!

Kom och tänka på en sak. När jag går i sko...

2011-09-15_11_51 (MMS)

Kom och tänka på en sak. När jag går i skolan har jag alltid långa naglar, men när jag jobbade eller var mammaledig så hade jag jätte korta. Ibland kommer det konstiga tankar haha


denna dagen, denna dagen

Ja som vanligt börjar denna dagen med BRÅK BRÅK BRÅK mellan ungarna.. de tål inte att se varandra för tillfället.. men men mycket skrik och typ inget att göra åt det.. man försöker leka med dom men de bara flyger på varandra som ett par jäkla magneter..

Tilde sover nu och william tittar på trazan och banane.. så nu passar jag på att vila mitt huvud efter ca 2-3 timmars skrikande.
jag vet nog ingen annan unge som skriker lika mycket som tilde.. eller gnäller e kanske mer rätt ord.. hela dagarna.. det sa de på dagis oxå när jag frågar hur det går.. ja hon gnäller lite och sover.. så sa jag ja men då e det lugnt för det gör hon hemma oxå hela dagarna..

idag e det skola men jag börjar inte förrän vid 13 så ungarna ska lämnas på förskolan vid halv 12 sen tar jag tåget.. håkan får hämta dom ikväll när han slutat för jag e inte hemma förrän vid 18.. och då ska jag gå och hämta resterande skolböcker som kom igår=)

nu tror jag att jag har nästan alla böcker jag behöver till endast denna kursen och det hamnade på ca 3000.. sen om några veckor e det dags att börja handla till nästa kurs och det lär väl hamna på 2-3000 det oxå..

måste börja planera williams och elvis kalas oxå.. mycket just nu. och så strular det med praktikplatserna.. fattar inte hur de har tänkt där men det får man väl kanske reda på idag.. kanske.. haha

nu ska jag gå och mysa med william!!

Älskar min familj!!!

färdig för denna veckan

Jag tror att jag är klar med allt som ska vara klart denna veckan.. måste bara få någon att läsa min examinationsuppgift innan jag lämnar in den.. kan vara bra att få någon annans ögon på den så att man inte bara skickar in den så har jag förstått helt fel.. =) men om jag måste ändra den så e det förhoppningsvid inte så mycket som ska ändras och det kan jag göra på torsdag och sen skicka in den.. Den ska vara inskickad senast den 16 klockan 17..
Den individuella uppgiften skickade jag iaf in idag..

Snart är denna delkursen över och vi börjar med delkurs 2.. känns konstigt att man har hunnit med så mycket detta e ju bara tredje veckan..
På tre veckor har vi lämnat in 4 individuella uppgifter, 3 gruppuppgifter och 1 examinationsuppgift.. nästa vecka har vi en värdegrunds gruppuppgift och en till examinationsuppgift att fixa så det e inte så farligt=).. men jag e rädd att de börjar nästa delkurs med värsta käftsmällen igen..

Just nu e det så mycket fokus på VFU:n så det har blivit lite negativ stämning i klassen (andra faktorer spelar oxå in såklart) lite tråkigt att skolan inte kan komma med konkreta svar.. men men så e det kanske..

Det e visst inte bara jag som tycker att det inte spelar någon roll om man säger dagis eller förskola=) någon anonym som höll med om jag uppfattade personen rätt=)

Ungarna har varit på förskolan som vanligt och det går så bra.. tycker om att de inte e så låste vd tider utan e barn trötta så får de sova och e det nåt så hör de av sig.. finns så klart vissa saker man hade velat att de gjorde bättre men så e det nog alltid=) man e aldrig nöjd..

Ögonen gå i kors på mig nu så jag måste komma bort från datorn nu känner jag suttit här i mååååååånga timmar för att få klart allt så jag kan vara med ungarna..=)  ingen förskola imorgon för vi ska till klippan och möta linda och hennes ungar=) sen e det dagis på eftermiddagen på torsdag och så ska jag ta dom lediga på fredag=) sååå mysigt att få vara med familjen utan att tänka så mycket på skolarbeten och skola=)...

god natt alla och sov gott!!!

Älskar min familj!!!

johanna har fått sin efterlängtade dotter - grattis=)

och Jaquline fyller år idag så grattis till henne oxå..=)

Det första som händer på morgonen e bråk mellan ungarna.. jag fattar inte det alltså de tål knappt att se varandra.. de rycker ihop för ingenting.. tycker inte man gör annat än särar på dom två.. syskonkärlek antar jag.=)

Idag e det som vanligt skola, förskola och jobb för denna familjen.. sen ikväll ska jag göra klart två uppgifter sen har jag inget mer denna veckan.. hade jag tänkt iaf hahaa.. vi fårt väl se hur det går..

imorgon har jag tagit ungarna lediga från jobb och så måste jag ändra tiden på torsdag för vårt schema har blivit ändrad sen funderar jag på om jag ska ta dom lediga på fredag men allt beror på om jag hinner färdigt uppgifterna eller inte..

william hann knappt upp från sängen förrän han började ta på sig skorna och sa dagis jaaaa.. det e såå kul att höra att han gillar sin förskola. =) ser ni att jag försöker vänja mig vid at säga förskola haha.. de tjatar på mig hela tiden att det inte heter dagis.. jag tycker det e löjligt.. det e lättare för barnen att säga och jag tycker inte att det spelar någon roll..=)

Älskar min familj!!!

host host snörvel snörvel

så låter jag lite nu faktiskt.. men det e nog mest för att håkan envisas med att ha öppet i hela jäkla lägenheten.. aaaaahhhhh blir knäppp kläää av dig om du e varm för helskotta.. han sitter i jeans och tjocktröja så han kan jju faktiskt ta av sig tröjan.. men men.. jag stänger han öppnar.. hahaah

imorgon e en lååång dag i skolan hur ska mitt huvud orka det hhaha.. tar tåget 7:10 och e hemma runt 18 tiden.. men det går snabbt.. har ju bara tre "lektioner"..
Tror ni inte att vi missade en föreläsning i fredags.. suck! tekniken strulade så efter många om och men så fick vi skita i det. Jag visste att något sånt skulle hända någon gång.. Fast det var tur att det var denna föreläsningen inte för att den var mindre viktig utan för att man kan läsa sig till den.. hade varit värre med en föreläsning man inte kan  få ut någon info alls om..

Idag så har jag varit eller inte bara jag hela min underbara familj har först varit på öppet hus på en tågsak i klippan.. jätte häftigt. gamla ånglock och sånt som de fixat till.
Sen bar det av till smarteyes och beställa tid så jag kan få några glasögon.. suck jag hatar det men en jag måste nog ha det. speciellt nu när jag läser så mycket..
Fast har jag tur så har min syn förbättras radikalt på dessa 10-11 åren jag inte haft glasögon hahahh.. skulle nog inte tro det men man kan ju önsketänka..
Jag fick tid den 19/9 och sen får jag se vilka bågar jag väljer har sådan beslutsångest för det.. =)
Så om ca 3 veckor så ser ni en vevve med glasögon hahahhaah det e ingen vacker syn men men det e tur att jag e gift hah

nu måste jag gå och lägga mig.. egentligen måste jag läsa "lite" kurslitteratur men jag får ta det som det kommer.. känner att just nu får jag inte in mycket mer i mitt huvud.

Älskar min familj!!!

ledig från skolan idag

eller ledig och ledig.. självstudier e det ju.. men känns inte som att man kan koncentrera sig på det eftersom mina älskade barn inte e 100% bra.. dom ringde från dagis (eller får väl börja säga förksolan om jag nu ska vara ett gott exempel har ju fått en del klagomål om det hahah) igår så håkan fick hämta dom.. jag hade ju föreläsningar och seminarium så kunde inte gå ifrån.. vi har sagt att håkan får vaba eftersom det känns rätt kört om man missar någonting på denna skolan ahaha..
Så imorgon e håkan hemma och jag i skolan och sen på fredag får vi se om vi får tag i barnvakt annars så e håkan hemma halva dagen och sen kommer jag hem och då får han köra till jobb.

Någon som känner sig manad haaha..

jag har försökt sitta med den ena individuella uppgiften lite idag men det stog helt stilla i huvudet och jag kunde inte riktigt koncentrera mig på att lyssna på filmerna.. så jag började lite med min examinerade uppgift som ska vara inlämnad nästa vecka.. jag tänkte att jag börjar skriva den nu och sen kan jag alltid ändra i innehållet tills jag blir nöjd.. jag har skrivit en sida så har en sida kvar och sen referenser. vi får väl se hur det blir..

mina ungar e världens goaste hihi.. varför dom e det det vet jag inte dom bara e det hihi=)..

Älskar min familj!!!

ojojoj va stressigt men kul

nu känner jag lite att jag e där jag ska vara.. än så länge iallafall, de har ju inte rättat våra uppgifter ännu haha.. kanske inte alls klarar dom. den ena vet jag att jag inte kommer klara eftersom jag fick hjärnsläpp och skickade iväg den halvfärdig.. jaja men men det e ju inte mer att göra åt det.

jag har varit på två föreläsningar och jag säger bara en sak: jag älska de=)
det va så intressant och lärarna gjorde det så bra..sen har det varit en jätte rörig start och det e en hel del frågetecken kvar som måste lösas-.. men vi hjälps åt allihopa=)

nackdelen nu e ju att jag vissa dagar bara träffar ungarna ca 1 timme på hela dagen=(.. idag träffade jag tilde 10 minuter nu på kvällen sen somnade hon=( men jag jobbade på så mycket idag så har jag tur så ka jag ta dom ledigt på onsdag helt hihi=)

Igår va vi hos emma och hennes familj hela dagen=) blev en skogpromenad med kantarellplockning.. fast vi hade många ovälkomna gäster med oss hem.. en massa minifästningar bläääää.. fast vi hade kul iaf..

nu måste jag få william att somna om han drömde mardröm.. =( god natt alla!!

Älskar min familj!!!