Min lilla emma =(

Emma e inlagd igen och får vara det fram tills den lille föds.. Det som jag tyckte var jobbigaste att höra var ffrågan jocke hade fått: vem vill vi ska rädda? emma eller babyn?.. Emma valde han såklart, men bara vetenskapen om att det kan hända min lilla emma nåt=(.. Som tur va så e hon på lasarettet och där tycker jag att hon ska stanna !!!!
Älskar dig gumman min och vi ses snart!!!sitter i min säng på hotellet och skrattar...

sitter i min säng på hotellet och skrattar åt/med Helene och Maria. de e Goa knasiga tjejer.:-) Hihi. vi har samma konstiga humor. vi skulle behöva sova men jag e pigg som en lärka.:-) jag tror de vill sova nu men de blir lite svårt av allt skratt. det e så kul att dela rum med dom:-) älskar min familj!!!


Tilde tror hon e en docka:-)

2011-11-21_18_09 (MMS)

Tilde tror hon e en docka:-)


i förbi farten haha. testa få en 3 åring a...

2011-11-06_14_59 (MMS)

i förbi farten haha. testa få en 3 åring att sitta helt stilla haha


Nervös

Fy va det snurrar i min mage haha.. jag nervös inför morgondagen men det e mest för att det e så mycket som ska klaffa med tåg och så måste jag ju vakna oxå och bege mig iväg till tåget.. usch jag komme rinte vara lugn förräns jag e framme och sen på kvällen så börjar oron oron igen eftersom jag ska sova borta.. gillar inte det sen ska vi ta tåget hem igen på onsdag så har jag tur så e jag hemma vid 19-20 tiden..

Idag har jag varit på en fältstudie dag. det känns inte helt rätt att vara med de större barnen.. jag tror att jag hellre vill jobba med småbarn eller en 1-5 års avdelning. Inte för att det e nåt fel på ungarna de e helt underbara=) men det känns inte som jag. jag tyr mig mer till de små i gruppen. eller de som har olika svårigheter tillexempel språket..

Men jag har fått en massa ideer till pyssel =) de återanvänder såå mycket på denna förskolan.. det e jätte bra tycker jag.. de gör till exmepel pepparkakshus av mjölkkartonger och nu ska de göra en jätte fin julkalender av en papplådas ena sida. det e bra att få lite ideer så så man kan både göra saker med ens egna barn då jag inte e så kreativ och så kan har man lite material sen när man börjar jobba på en förskola.

ungarna sover nu och jag ska joina dom snart..

Älskar min familj!!!

oj va william kommer vakna tidigt imorgon

idag har vi varit och busat med hampus hela dagen.. ungsrna hade jätte kul. De lekte så fint hela dagen=).. vi var ute på tre olika lekplatser och vi lyckades sätta igång sara och stefans larm i huset haha..=) men det gick bra iaf hihi.. sen blev vi bjudna på lite mat när stefan kom hem tack så mycket för det=)...

efter vi lämnat dom åkte vi ner på julskyltningen på Råå och fy va där var folk.. Vi kom till sit igenom allt och kände inte riktigt för att tränga oss igenom en gång till för att gå tillbaka till bilen så vi gick runt om hela alltet ahha.. Tilde ville gå ett tag och william villde då givetvis sitta i vagnen och vi hann knappt gå en meter förräns han sov haha.. mammas lilla prins var trött och då var klockan halv 6.. tilde fick gå, åka ståbräda och bli buren resterande vägen till bilen men det gjorde inte henne nåt hihi=)..

Väl hemma så har jag och tilde badat, hon har blivit jätte rädd för vatten och vill inte alls vara med men det går ju bättre när jag sitter med=)..

nu tittar vi på tv och tilde nattas.. =)

Älskar min familj!!!

Tilde e rolig

Hon har börjat dra in läpparna i munnen när hon skrattar så det ser ut som att hon låtsas att hon e tandlös=)

Igår fixade min kära Anna så att hon och jag tar ett tidigare tåg till kalmar för vi vill inte vara ute i sista minuten.. det blir lite dyrare och vi kan inte avboka de andra biljetterna men det känns bättre i min mage. Jag har gått med en sådan orokänsla över att komma försent nu hela veckan.. jag gillar inte att komma försent.. Jag och Anna kommer vara uppe i kalmar två timmar innan vi börjar men vi tänkte vi skulle äta frukost och lära känna stan hihi..

Sen kommer våra andra underbara flickor upp där förhoppningsvis 10:10..=) Jag hoppas att ingen av de blev sura eller tog åt sig eftersom vi inte åker med dom.. Det e ju inget menat mot dom=)

Nu ska jag se till att få någonting gjort här hemma.. =)

Älskar min familj!!!

Lay all your love on me

Lyssnar på Helloween.. =) den låten e bra hihi.. skönt att ha den på huvudet sitället för den andre som jag haft HELA dagen. Den jag sjungt hela dagen var Mojjes låt vad heter landet där dom böjer bananerna.. hahah.. men den e svängig iaf

Varit med underbara klasskompisar idag som vanligt.. e så glad i alla mina flickor.. =)
Skönt att komma bort från allt här hemma några timmar om dagen och bara vara med och skratta och prata och äta gott hihi..

subway ligger ju lite för nära hahaha

Älskar min familj!!!

dagis,skola,jobb

Hihi vi går til våra olika sysselsättningar på samma sätt som utvecklingen går.. Först går man på förskola sen skola sen jobb hihi.. Det betyder att det e håkan som e den vuxne ;).. haha

Idag e det seminarie som gäller, vet inte rikitgt hur hon vill göra idag så det e lite jobbigt.. jag e helt slut i huvudet.. Allt e jätte intressant och jag har lärt mig så mycket men det går i ett rasande tempo och mitt huvud e fullt..
Och jag måste få plats med 3 år till där inne haha.. Men vi får väl se.. jag tror jag måste börja skriva ner allt som finns i mitt huvud så att jag får ut det därifrån.. fast det einte så lätt eftersom jag vet inte rikitigt hur jag ska börja.. jag komemr ha en hel bok färdig när detta e klart isåfall.. =)

Älskar min familj!!!


pysselsugen

E så sugen på att pyssla men har inget att göra det med.. allra helst vill jag pyssla ihop min proffesionsportfolie men har inte de saker jag behöver=(.. jag har bröllopsalbumet och william och tildes album oxå att fixa med men jag har inget lim=(.. så nä jag får väl leta lite på nätet efter saker till min portfolie så den blir så som jag vill ha den hihi..

Grupparbetet gick smidigt idag.. skönt hihi.. Tycker det e skönt när vi har blivit så fokuserade och grupparbetena gåt lite snabbare fast jag tycker fortfarande att det e svårt att få ihop allas arbeten och göra så att alla e nöjda.. Idag vet jag inte om alla blev nöjda men det blev gjort iaf..=)

William sover redan och Tilde somnar snart tror jag för hon sitter och myser hos Håkan. Ungarna har badat nu på kvällen (bubbelbad efter williams önskning). Tilde har börjat skrika jätte mycket när hon badar så hon vill inte alls vara med.. Hon har alltid älskat det innan men nix inte nu längre.. william älskar det han "simmar" och har sig hihi..

Imorgon e det seminarie, funderar på om jag ska åka tidigare till skolan så man kan titta igen om allt. det skadas ju inte med en upprepning..

Nu ska jag se om jag kan hitta nåt roligt här på nätet hihi.. God natt!!

Älskar min familj!!!

Emma i vecka 27:-)

2011-11-14_13_09 (MMS)

Emma i vecka 27:-)


professionsportfolie

Jag måste försöka komma på hur jag ska kunna göra en sådan til skolan.. ska jag göra den digital, klippbok eller vad?? haha.. jag funderar på klippbok, men det e så mycket jobb.. höll ju på med det under graviditeten med william och jag e fortfarande inte klar med den eller med bröllopsalbumet hahha.
jag började iaf skriva lite igår och tog ett foto hihi så det lutar väl lite mot klippbok.. får köpa en sådan fin bok med svarta sidor=) fast om man ska ha den i 3 år till så kanske det inte räcker med en hmmm.. =)

Jag ska snart iväg till skolan men först måste jag gå och köpa glapack till vår spaltdokumentation vi ska göra idag.. vi ska se vem som kan bygga det högsta tornet med hjälp av innehållet i glapacken.. hihi kommer bli roligt men stimmigt tror jag.. det dumma e att vi inte har blivit visade hur man gör en spaltdokumentation jag trodde att hon skulle visa det på föreläsningen igår men det gjorde hon inte. Men vi e smarta tjejer i min grupp så det löser vi hihi

om två måander har jag gått en termin i skolan då e det bara 6 terminer kvar=) om man klarar sig i dessa kurser vill säga..tiden går så snabbt så de här tre åren som e kvar kommer bara springa iväg.. måste skaffa sommarjobb oxå kom jag på annars e räkningarna rätt körda här hemma haha

ungarna har varit på förskolan som vanligt och dom börjar bli snoriga och när tilde blir snorig så börjar hennes ögon rinna så de lär väl ringa och säga att hon har fått ögoninflammation, men det har hon inte för hon har trånga tårkanaler det har hon haft sen hon var baby.. =) låter konstigt att säga sen hon var baby, hon känns ju fortfarande som en babys..=) fast det e hon inte för william säger att tilde e ett barn för hon kan gå hahaah.. =)
Han har oxå blivit stor och pratar som bara den gör han..

Det pratas om att det ska byggas ett trygghetsboende här borta där vi bor.. jätte bra tycker jag, men jag hoppas inte att det förstör vår fina utsikt.. vet ju inte riktigt vart det ska stå isåfall.. förhoppningsvis så tar de bort dungen och ställer bygganden där (fast det e oxå synd egentligen eftersom ungarna hade kunnat leka där när de blev äldre).

Älskar min familj!!!

här har ni mig igen!

Idag började vi en ny kurs i skolan.. men det var någon som tyckte att vi inte skulle få den informationen som alla andra fick för vår teknik strulade till max.. Så vi missade hela kursintruktionen. Men men vi e smarta tjejer i min klass så vi kan nog försöka lösa det ändå=)

förrutom det så händer här nog inte så mycket här.. pluggar, dagis, jobb ser hela våra dagar ut=)

Älskar min familj!!!

Godkänd

Fick ett mejl från min lärare idag som sa att jag var godkänd på examination 1. så skönt.. nu e det bara trean oxå sen börjas det om haha..

Jag e även klar med allt som ska vara klart denna veckan så nu ska jag bara lära mig sakerna utantill såblir det bra hihi

Älskar min familj!!!

Tänker på min emmabus!!!! <3