william står och blåser såpbubblor från ba...

spm_a1670 (MMS)

william står och blåser såpbubblor från balkongen! Skönt att han gör det där ute annars hade vi haft det jätte halt i lägenheten så som han droppar hihi.


snutten i högsta hugg. Jag har aldrig vari...

spm_a1668 (MMS)

snutten i högsta hugg. Jag har aldrig varit med om ett barn som börjar med snutte när dom är 1 år hahah. Mammas lilla tös ska då alltid utmärka sig hihi.


dagens hår hahah. Det e mer jobb med kort ...

spm_a1667 (MMS)

dagens hår hahah. Det e mer jobb med kort hår än med långt tycker jag =) har aldrig fixat så mycket med mitt hår som jag gör nu. Hahah.


Har fått frågan om varför jag klippte av a...

Har fått frågan om varför jag klippte av allt hår och det finns många svar på det så tänkte att jag kanske ska skriva ner det här för det e kanske fler som undrar. =) Jag kände att jag har haft mitt hår uppsatt i minst 6 års tid. Jag hade det nästan aldrig utssläppt utan alltid en totte eller en knut. Min kompis klippte av allt sitt hår och hon sa att det var så skönt att bli av med det och där började jag fundera. Ungarna drar i det, håkan ligger på det när vi skulle sova, jag e ömhårad om f-n så efter mycket tänk så tänkte jag nä det får bära eller brista. Passar jag inte i det så har jag iaf blivit av med det långa och så får folk tycka vad dom vill. Skulle jag sen passa i det så e det ju bara en bonus. =) det e bara hår och det växer ut igen om det skulle se för jävligt ut på mig=) Vet inte om jag missat nåt men det e iaf lite svar hihi. Älskar min familj!!!


dagens och kvällens utseende=) och så klän...

spm_a1656 (MMS)

dagens och kvällens utseende=) och så klänning på detta=)


min nya frisyr!!=) allt mitt hår e borta. ...

spm_a1626 (MMS)

min nya frisyr!!=) allt mitt hår e borta. Klippt av ca 20 cm.


har varit hos bopa i två veckor

Kom hem igår kväll och varit hemma hela dagen. vid 16-tiden ringer håkan.. du packa lite saker för vi ska sova hos bopa inatt=).. så nu sitter jag här igen hahha..
Fast det är rätt bra för då kan vi göra klart garaget vi har hållt på med hela veckan=)..

Nu e jag snart arbetslös och ungarna börjar på dagis.. men jag e optimist kan ju inte vara arbetslös när jag har ungar känner jag.. så JOBB står som nummer 1 på min lista för tillfället.. HOJTA HÖGT om ni vet nåt=)..

jag får skirva mer en annan dag för vet inte riktigt vad jag ska skriva =)..

Älskar min familj!!!

lilla pärla 1 månad gammal =)

spm_a1605 (MMS)

lilla pärla 1 månad gammal =)


hittade mitt drömjobb

hittade mitt drömjobb på ams hemsida igår.. =)
jag ska skicka in ett cv och så får jag väl hoppas att dom hör av sig.. håller tummarna jääätte hårt..
 
vem vet kanske har jag turen med mig.. jag hoppas det iaf..

sitter och spånar lite på mitt cv om jag missat något..känns som att jag har missat att skriva något men vet inte riktigt vad..  säkert något viktigt bara för det!!! ahh.. jag har aldrig skrivit cv och e inte så haj på det.. jag har alltid haft jobb så det känns jätte konstigt eftersom jag inte riktig vet vad jag ska skriva.. jag hoppas att jag i alla fall får komma på en intervjju så att dom får se hur jag e. i och för sig så har jag aldrig varit på en intervju heller så tänk om jag inte kan svara på deras frågor..

många tankar som snurrar i mitt huvud, men så länge jag e mig själv så hoppas jag att jag har en chans.. optimist som jag e.. =)

Älskar min familj!!!


kom in som nummer 19 reserv

men jag e optimist =)..det e inte över förräns det e över..=).. 

Sökalternativ - Resultat

Läs mer

Prio Anm kod/Utb UG-MV Urval Ant i UG
1 LNU-86007

Förskollärarprogrammet (Distans, Hässleholm)
210hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Distans
Linnéuniversitetet,
Hässleholm
Grundnivå


BII-13,71


Res 19


8men om jag inte kommer in så kommer jag inte in av en anledning.. allt händer av en anledning så tror jag.. kanske inte meningen att jag ska jobba som förskollärare kanske.. vem vet vad jag ska jobba med egentligen..

men om jag inte kommer in så blir jag arbetslös och dååååå måste jag hitta ett jobb snabbt så får ringa rundor till en massa ställen och fråga om dom behöver timmisar..  ska kolla upp telefonnummer och lite saker så kan jag börja ringa så smått..

så om någon vet någon som behöver fok i krokarna runt om perstorp (klippan, åstorp, tyringe, hässleholm och vad det nu ligger runt här).. =).. fast vet ni inte det så vet ni kanske någon annanstans så dår får ni ju såklart oxå tjoa till hihi.. =)

Älskar min familj!!!


snart snart snart

snart får jag reda på om jag kommer in på skolan eller inte.. sådan klump i magen jag har.. tänk om jag kommer in eller om jag inte kommer in va ska jag göra då?!.. så många tankar som far rundor i mitt huvud..
kommer jag klara denna utbildningen om jag nu ens kommer in.. ??
hur ofta ska jag ta mig till kalmar/växsjö?? det var så länge sedan jag gick i skolan så ibland undrar jag om mitt huvud fortfarande funkar..
det blir ju en väldigt omställning och jag hoppas verkligen inte att ungarna kommer gå långa dagar så ofta.. vill ju inte att dom ska behöva gå 7:30-17:30.. helst så vill jag ju ha dom hemma efter 12 hahahah... fast det kommer ju tyvärr inte att gå..

just nu e vi hos bopa och har varit här sedan i fredags.. hjälper honom lite och så får jag ju en liten semester hihi.. så skönt det e för ungarna och mig med trädgård.. vill oxå ha hus.. det hade både jag och ungarna mått bra av.. gillar inte att bo i lägenhet.. älskar den lägenheten vi har nu men det hade varit lättare/roligare med hus..
ungarna går ut om dom vill och leker på ett helt annat sätt.. jag behöver inte sysselsätta dom hela tiden..

när jag får väl gå och lägga mig.. ungarna somnade precis nästan.. tilde saknar håkan jätte mycket.. det märker man mest på kvällarna..

Älskar min familj!!!

e på lekan med ungarna. Bopa har ju jobbat...

spm_a1579 (MMS)

e på lekan med ungarna. Bopa har ju jobbat natten och mina ungar e rätt högljuda så då går jag hellre ut och e borta fram tills det e dags att äta lunch =). Älskar min familj!!!


mammas lilla fialotta=) idag har hon ställ...

spm_a1507 (MMS)

mammas lilla fialotta=) idag har hon ställt sig upp helt själv utan stöd hihi det går framåt. Hon går ju några steg om man ställer henne en bit ifrån så hon kan ju men hon vill vara säkrare. Skönt att en av ungarna e lite försiktiga. Vi skulle behövt ett hus det märks nu när vi e hos bopa. Ungarna e ute och leker och man slipper ha hökögon på dom utan kan sitta och vara med vuxna människor. Känns som att man berövar dom så mycket när man bor i lägenhet! Älskar min familj massor!!!


fy va min lillekille e stor. Här cyklar ha...

spm_a1536 (MMS)

fy va min lillekille e stor. Här cyklar han på en vanlig cykel med stödhjul. Och han cyklar så bra fast att cyklen e alldeles för stor. Han når precis ner till pedalerna men cyklar gör han lik förbannat hahah. Han e så envis. Han e bara 2,5 och e helt blöjfri cyklar på en vanlig cykel och har lärt sig sååå mycket mer på väldigt kort tid. Mammas och pappas älskade gosse!! Älskar min familj!!!


fy va min lillekille e stor. Här cyklar ha...

spm_a1536 (MMS)

fy va min lillekille e stor. Här cyklar han på en vanlig cykel med stödhjul. Och han cyklar så bra fast att cyklen e alldeles för stor. Han når precis ner till pedalerna men cyklar gör han lik förbannat hahah. Han e så envis. Han e bara 2,5 och e helt blöjfri cyklar på en vanlig cykel och har lärt sig sååå mycket mer på väldigt kort tid. Mammas och pappas älskade gosse!! Älskar min familj!!!


Fy jag e nöjd med mitt varddagsrum. Nu e d...

Fy jag e nöjd med mitt varddagsrum. Nu e det bara lite kvar som ska göras sen e iaf det rummet oxå klart. Ska måla klart skänken men behöver håkans hjälp att ta ner tv:n. Sen e det lite "bråtte" som ska bort. E sjukt nöjd med sofforna. Känns så bra att snart ha en lägenhet som har exakt dom möbler jag vill ha och inte en massa möbler man skaffar bara för att man måste ha nåt. Ungarnas rum e så gott som klart ska bara sätta upp lite hyllor och sånt. E ju rätt kalt där inne. Vårt sovrum har vi inte börjat med ännu eftersom vi fortfarande inte har någon säng. =) nu ska jag gå och lägga mig. Varit sjukt tröt och lättirriterad idag. Usch. Men men vissa dagar e sådana. Älskar min familj!!!


Så här ser våra soffor ut. =)

spm_a1481 (MMS)

Så här ser våra soffor ut. =)


våra nya stora soffor=) och min lilla älsk...

spm_a1480 (MMS)

våra nya stora soffor=) och min lilla älskade familj förstås hihi. Tilde har gått 4-5 seg helt själv. Mammas duktiga lilla donna! Nu väntar jag bara på att hon ska släppa mitt finger som hon springer rundor med hahahahah. William e helt blöjfri fortfarnde och springer själv till toaletten (man behöver inte säga till honom längre) och så står han upp och kissar (måste ju göra allt som pappa gör =) . Idag ska vi på student fest min kusin cisse från danmark tar studenten idag. Ett jätte stort grattis till henne. =) jag känner att jag måste skaffa internet. Har så mycket att skriva men inte lätt genom sms. Haaha. Nu ska jag se om ja kan somna om godnatt. Älskar min familj!!!