oj va länge sedan!!

det var ett tag sen jag skrev något här..
Min farmor gick bort i fredags natt/kväll.. jag hade personligen ingen kontakt med henne så jag beklagar sorgen för alla hennes barn, barnbarn, barnbarns barn och hennes andra nära och kära..

I lördags så lånade pappa ut lite pengar till oss så vi kunde köpa oss en ny bil eftersom våran varit så strulig ett tag nu.. det blev en opel vectra 1,6 årsmodell 2000..=) tack så hemskt mycket pappa du e bäst!!!!!=)
e super nöjd med den.. den e så fin=)..

i söndags var vi i perstorp på middag hos håkans kompis jojo och hans tjej michelle och deras lille guldklimp caspian.. =) jätte trevligt hade vi och det gör vi mer än gärna om=)..
imorgon ska dom åka med håkan hem från jobb så kör håkan och lämnar dom på lördag..=)

i måndags besiktigade vi lägenheten och hade tre visningar.. besiktningen gick väl lite si och så.. får se lite vad det kommer kosta att göra vid.. förhoppningsvis så blir det inte så mycket, men tippar på 5000:- men vi får se..

idag var vi och mätte och vägde william för jag ville bara ha lite koll så att han inte gått ner i vikt nu när han ätit så dåligt sedan julas.. men så fort jag bokat denna tiden så började han äta=)..
han vägde iaf 14 kg och var 90 cm lång=). stora killen nu ju hihi..
annars idag så har vi mest busat och lekt en massa.. william har inte sovit någon middag idag och tilde har sovit många gånger =).. hon e nog inne i en växtperiod.. =)

ni får ha en trevlig kväll!!!!

Älskar min familj!!!william sitter vid sin data och tilde tugg...

spm_a1058 (MMS)

william sitter vid sin data och tilde tuggar på lite leksaker och undrar va det e som låter =)


Så här ser det ut i williams rum efter en ...

spm_a1043 (MMS)

Så här ser det ut i williams rum efter en eftermiddag med lek och bus =)


på väg till dagis =)

spm_a1018 (MMS)

på väg till dagis =)


idag e jag trött!!!

vi har varit med bopa hela dagen=).. det gillar vi hihi..
Förstår inte varför han fortfarande e singel.. finns ju ingen bättre människa i hela världen.. =)
Älskar dig världens bästa pappa!!!!!!

har inte så mycket annat att skriva om just nu.. dagarna går och vi längtar efter vår.. nu har det varit kallt va det ska för min jacka har gått sönder hahaha.. och när vevves jacka går sönder så måste det bli vår snabbt för jag köper ingen ny när vintern snart e slut..=)
så slutsatsen blir att jag får gå och frysa för inte sjutton blir det något varmare här inte =)

Tilde har varit på snacke humör idag och spotthumör.. hon har kommit på att om hon blåser allt vad hon kan med stängda läppar så låter det bara det att eftersom hon ska ha tänder så saglar hon rätt bra samtidigt =).. mammas lilla donna.. hon börjar bli stor nu bara fyra månader kvar tills hon fyller 1 år. kan knappt fatta det...
Och när hon blir 1 år så e william 2½.. shit alltså han e inte liten liten längre..
och det märks ju på den bestämda herren... =) han försöker få som han vill alltid och han tillåter inte att någon bråkar med honom.. det sa dom på dagis nu sist jag var där.. det e väldigt sällan han som börjar bråka men han ger inte igen endast en gång utan det ska vara 2-3 gånger.. exempel om någon knuffar honom ska han knuffa dom 2-3 gånger direkt efter innan han e nöjd..

personligen så tycker jag det e bra att ingen får sätta sig på honom.... så länge det inte e han som bråkar och så länge det inte går överstyr..
i får se hur det blir sen på det nya dagiset.. en känslig ålder att byta dagis på men det får ju gå.. kanske blir bättre eftersom tilde oxå ska in.. jag hoppas ju på samma avdelning på dom två..

Älskar min familj!!!

RÖSTA PÅ TILDE VET JAG!!!!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41504
Gå in och rösta på tilde vet jag=)...

Håkan har fyllt 29 år=).. gammal gubbe hihi...
vår bil funkar inte så bra så vi ska kolla på en ny bil i helgen.. pappa ska kanske hjälpa oss med det.. världens bästa pappa!!!!

Idag kom momo och tom på besök=).. jätte trevligt hihi..
sen på tisdag så har jag och håkan varit tillsamman i 9ÅR, fattar ni 9 år.. det e jätte länge hahaha...
man låter rätt gammal när man säger att man varit tillsammans med sin gubbe så länge..

nu ska jag gå och ge ungarna mat!!!

Älskar min familj!!!

It´s sooo fluffy!!!!

ett nytt ord för tjock (som jag kallar mig), men hädanefter så e jag FLUFFIG!!! tack sabian för det fina ordet hihi.. fluffig e ett ord jag gillar !!!!!!=)..

jag bröt ihop totalt idag... e så trött på all skitsnack om håkan som jag måste stgå och höra på.. det verkar inte som att folk riktigt fattar att det e MIN MAN, MIN FAMILJ dom står och pratar om och jag blev trött på det.. för mycket skit snack och alldeles för lite sömn denna veckan gjorde att jag tappade humöret helt.. och det e inget jag tänker  be om ursäkt för.. Håkan e inte perfekt men det e mitt "problem" inte alla andras.. han gör inte dittan han gör inte dattan har han gjort det har han gjort så...det e sin sak att jag kan ringa till er och säga att ohh håkan e så aaaaahh, men han e oxå min man och jag får tycka att han ae aaaaaahhhh ibland.. men det e inte så kul att höra alla andra snacka skit om honom!!!! jag e inte guds bästa barn och jag kan oxå snacka skit, klart jag kan lixom men denna veckan har varit tooo much om allt håkan gör fel i andras ögon och jag orka inte lyssna mer.. ni kanske ska snacka om hur era egna förhållanden ser ut.. Håkan e iaf så mycket med sin familj som möjligt.. när han inte jobbar (och bilen funkar så han kan komma hem) så e han nästan alltid med sin familj.. det e ju mer än vad visa andra e.. vi gör allt ihop på helgerna, han sticker inte iväg varenda helg för att vara med kompisar utan han e med oss..

förlåt det blev ett arg inlägg men ibland pallar man inte längre..

nu på kvällen har jag haft ansiktsmask på mig och min hy blev sååå fin=).. ren och härlig=).. det gilla vi!!! nu ska denna fluffiga jag gå och duscha eller bada har inte bestämt mig ännu!!!!

Älskar min familj!!!

målat en av ungarnas möbler vit

Idag har vi städat och så har jag målat williams bokhållare (eller bokhylla eller vad det nu heter).. den blev mycket finare iaf..

william och tilde har varit på gnälle hunör idag.. men det e ju inte så konstigt när dom e genomförkylda bägge två..
har haft dom hängandes på höfterna.. men men det e väl sånt man får ta..=)..

Våran bil har stannat ca 20 gånger idag.. vi måste verkligen köpa en ny!!!
men men det får vänta tills håkan har fått fast jobb.. =)..

Håkan tog med sig en kompis hem idag som ska vara här hela helgen.. André heter han=).. verkar vara en trevlig kille iaf.. han och håkan har kul ihop..dom sitter just nu och dricker öl och snackar en massa skit.. e så kul att lyssna på dom.. det e nog tur att jag inte e så flickig av mig..

fy vilken tråkig dag jag haft idag.. ja och alla andra dagar oxå denna veckan.. har ju ingenting att skriva om.. jag brukar inte ha mycket att säga men nu har jag verkligen inget att skriva om hahahahahah...

Älskar min familj!!!

ibland vill man bara ta av sig sin näsa och lägga undan den

jag e så täppt i min näsa.. usch!!!!
febern e borta, men jag tror att jag fått järnbrist så jag ska ta några av mina järntabletter så får vi väl se om det hjälper.. annars så e vi nog rätt så förkylda allihopa och hosta har vi alla fyra.. mest synd e det ju såklart om ungarna..
william har bara varit på dagis i måndags för jag har knappt kunnat röra mig dessa dagarna..

annars idag och hela veckan har vi bara myst hela dagarna jag och ungarna då.. håkan har ju jobbat..

har inte så mycket mer att skriva om.. vi e sjuka och vi sover och äter (visa mer andra mindre)..

Älskar min familj!!!


tredje dagen med feber

fick feber efter jag hämtat william på dagis i måndags och den vill inte riktigt släppa.. förkylningen slog till idag och jag hade jätte svårt att andas imorse.. det e bättre nu så länge jag inte tar djupa andetag för då börjar jag hosta.. usch!!!!

william har inte varit på dagis igår och inte heller idag för känner att jag inte klarar av att åka buss..

nu ska jag gå och lägga mig i soffan lite och sätta igång en film till ungarna...

Älskar min familj!!!