Såkallat jullov=)

Ungarna e hemma från förskolan denna veckan så de får lite jullov=).. Jag däremot har uppgifter att göra så får hålla ett korr jullov..=) Nästa vecka på måndag börjar ungarna förskolan igen men bara 9-14.. då borde jag hinna göra en del i mina arbeten.. =)

julen e äntligen över.. de som känner mig vet att jag tycker att det e helt onödigt med julen.. jag tycker det e för mycket uppståndelse.. Nu e jag inte uppvuxen med jul så det sätter ju sina spår.. men jag tycker det e jobbigt att folk inbillar mina barn att tomten finns för det vill inte jag att de ska tro.. Jag vill att de ska veta vem de har fått paketerna ifrån och uppskatta dom personerner som faktiskt tar sig tid att leta upp bra presenter till dom och inte att en gubbe som inte finns får creed för det.. Men det e sån jag e.. Jag vill att de ska bli glada för det minsta.. Men nu när folk redan lurati william att tomten finns hur sjutton ska jag göra då.. jag kan inte säga till han att tomten inte finns för då blir han ledsen.. Blir så irriterad när alla tar för givet att alla firar en vanlig svensson jul med tomte och hela kitet..

Nästa år ska vi ha bopas berömda pannkakor istället för all julmat, fast risalamaltan ska vara få vara med på kvällen=)..

Nä nu ska jag fortsätta plugga lite medan ungarna e lugna=)

Älskar min familj!!!

Grattis Emma med familj till sonen

Oj oj oj.. det trodde jag inte.. Lilla syrsan ville titta ut hela 8 veckor och 5 dagar för tidigt.. Jag hoppas att alla mår bra..Jag visste att han skulle komma tidigare men inte att han tänkte komma idag=).. Jag pratade ju med emma igår..  Ring när du orkar och kan gumman!! Vill ju veta hur det e med er!!

Älskar min familj!!!Vår älskade William är tre år idag!!!

Hipp hipp hurra för vår älskade sons tre årsdag!!! Fy va tiden går fort.. Min lilla gosse e inte så liten längre.. Kan knappt fatta vart tiden tagit vägen.. Jag visste inte att man kunde älska någon så mycket som jag älskar mina underbara ungar.. De är envisa och vet vad de vill och har ett väldans humör om det inte går som de vill, men de är mina och jag älskar dom precis som de e.. (även om man ibland hade önskat att det fanns mindre temprament i dom hahhah)...

William och Tilde tittar på Trazan och BananeDe tittar på Trazan och Banane
William cirka 3 månader
Första turan william  lite över 1½ år

Grattis Elvis på din 2 årsdag!!!!

Idag fyller denna söta grabb 2 år! Fy va tiden går fort.. Och han e så busig och busigare lär han bli om han bara får umgås med mina barn lite mer hahah.. =)Älskar dig elvis och ha en bra två årsdag!

Nu Linda kan du inte säga att jag inte grattat honom hihi.. Han finns med överallt nu!!!=) Puss!!'

Älskar min familj!!!

Mysfredag kväll med Linda!!

Igår tog jag och Linda bussen till ängelholm och åt på Kina resturang.. Pojkarna fick vara hemma med barnen=). Så härligt att bara vara vi två!! Det var länge sedan.. Maten på resturangen var god (inte wow, men gick ner). Fast de kom ju med maten i en väldans fart.. hann ju knappt äta upp förräns de kom och tog tallrikarna och lämnade ny mat. ÅHHH min mage. man vill ju inte äta kall mat dör det e det äckligaste som finns.. Kall kinamat bläää.. så det var ju bara tills att börja äta igen.. Sen stressade de en som bara den, de tittade på oss och varje gång man lutade sig tillbaka så höll en på att springa fram för att ta våra tallrikar så då var det bara tills att börja äta igen HAHAHAHHAHAH.. Efterrätten fick jag  inte plats med, men lite av den gick iaf. ner.. Vi satt och pratade om allt och inget!!=)

Efter vi ätit tog vi bussen tillbaka till Linda men vi (eller jag) ville inte gå hem så vi gick rundor och pratade i två timmar.. Så kul jag hade och så skönt att prata om annat och inte bara ha ungarna att hålla koll på hela tiden=).. Tack linda för en trrevlig kväll!!!!!!Älskar dig!!!

Älskar min familj!!!